Красуня з феноменальною пам'яттю вистежує вбивць

Красуня з феноменальною пам'яттю вистежує вбивць

На 1+1 прем'єра – драматичний серіал "Незабутнє". Злочинний світ отримав нового ворога в особі загадкової жінки-детектива, яка пам'ятає абсолютно все.

Поділитися:

На 1+1 прем'єра – драматичний серіал "Незабутнє". Керрі Уелс має рідкісне захворювання, через яке її пам'ять бездоганна. Будь-яке місце, будь-яка розмова, будь-який момент радості чи горя назавжди залишаються в її спогадах. Керрі просто не може нічого забути. Крім одного - деталей вбивства її сестри, які допомогли б розкрити цю давню справу.

Колись Керрі працювала в поліції. І ось, після чергового вибрику долі, вона знову веде розслідування. А допомагає їй колишній бойфренд і напарник детектив NYPD Ел Бернс.

Дивіться серіал "Незабутнє" з понеділка по четвер о 23:40 на каналі 1+1.

Понеділок, 11 лютого

1 серія

Після того, як Керрі покинула поліцію в Сіракузах, вона завдяки своїй бездоганній пам'яті заробляє на прожиття, граючи в казино Нью-Йорка. Але вбивство сусіда перевертає її життя. Її допитують як свідка, і під час допиту вона зустрічається зі своїм колишнім напарником і другом, який переконує її приєднатися до поліції Нью-Йорка.

Вівторок, 12 лютого

2 серія

Щоб знайти вбивцю анестезіолога та її чоловіка, Керрі доводиться згадати свою дитячу травму і встановити контакт з єдиним свідком злочину – семирічним сином вбитого подружжя.

Середа, 13 лютого

3 серія

Після вибуху, який руйнує квартиру жертви вбивства, Керрі та Ел їдуть у північну частину штату, до колишнього в'язня, який заснував доброчинний центр реабілітації колишніх злочинців...

Четвер, 14 лютого

4 серія

Під час розслідування вбивства імовірного ґвалтівника Керрі та Ел розкривають серію взаємопов'язаних схем шантажу. Проте Керрі і далі полює на вбивцю сестри й намагається згадати бодай щось.