Кравчук став речником Януковича на "обмеженому" круглому столі - "ТСН. Особливе"

Кравчук став речником Януковича на "обмеженому" круглому столі - "ТСН. Особливе"

Круглий стіл щодо подій на Майдані перенесено на 11 грудня, через те, що на нього не встигли запросити опозицію.

Поділитися:

Одразу після зустрічі чотирьох президентів щодо подій на Майдані відбувся загальнонаціональний круглий стіл у палаці "Україна". Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

"Круглим столом його назвати важко, - повідомляє з місця подій кореспондент ТСН у прямому ефірі. - Звівся він до того, що Леонід Кравчук просто доповів інформацію із зустрічі президентів".

На цей круглий стіл прийшли лідери фракцій Партії регіонів та КПУ, кілька представників уряду. Третина столу була порожня, тому що не з'явилися лідери опозиційних партій. Були лише двоє активістів Євромайдану.

Організатори круглого столу пояснили, що він організовувався поспіхом і не всіх встигли запросити.

Круглий стіл вирішили перенести на завтра, 11 грудня, також на 14:00.

"За словами Кравчука, Віктор Янукович сказав, що угоду про асоціацію України та ЄС можна буде підписати у березні, якщо до того часу закінчить роботу двостороння комісія Україна-ЄС. Паралельно буде організована комісія Україна-Росія, але це вже не буде та комісія, проти якої виступав Євросоюз, - передає слова екс-президента журналіст.

Це підтверджує пряма мова Леоніда Кравчука.

"Сказано так: комісія приступить до роботи негайно і вони встигнуть до березня місяця. Тобто в березні угода буде підписана", - повідомив екс-президент.