Кравець і Завальська поборолися за "Кришталеву сову"

Кравець і Завальська поборолися за "Кришталеву сову"

На каналі 1+1 пройшли зйомки нового сезону програми "Що? Де? Коли?", яка скоро стартує в ефірі.

Поділитися:

На каналі 1+1 пройшли зйомки нового сезону програми "Що? Де? Коли?", яка скоро стартує в ефірі телеканалу 1+1. У програмі беруть участь як вже досвідчені зірки-знавці, так і новачки, серед яких - і збірна ведучих каналу 1+1.

Разом з ними за вихід у фінал битимуться радіоведучі, володарі кришталевих сов, телеведучі, знамениті одесити, спортсмени, команди шоу-бізнесу і "Студії Квартал-95", а також збірні опозиції і Партії регіонів. Всі вони змагаються за почесний приз "Кришталева сова". Ведучим шоу виступив Олександр Андросов. Виробництвом програми займаються "ГРА-Україна" та "Студія Квартал-95".

У команді зірок шоу-бізнесу, які боролися за "Кришталеву сову" у цей раз було відразу три дебютанта. Перший раз зіграти в "Що? Де? Коли?" наважилися Віктор Павлик, Дмитро Каднай і Ганна Завальська.

- Я з дитинства дивилася цю гру і уявляла себе на місці учасників, - зізналася співачка. - Для мене це абсолютно новий стан! Прикро, що ми запороли запитання, яке стосувалося алібі, адже я інтуїтивно відчувала правильну відповідь, але, тим не менш, незважаючи на наші промахи - команда виграла.

А ось музикант Сашко Положинський перший раз спробував свої сили в якості капітана команди. - Я тільки сьогодні дізнався, що мені належить стати головним у команді, - говорить Сашко. - Я хвилювався, але не стільки за себе, скільки за новачків, але вони відмінно себе показали. Кожен дав мінімум по одній правильній відповіді. А от особисто собою залишився незадоволений так, як міг більше, ніж показав. Але це тільки тому, що довелося виконувати роль капітана.

Не побоялися перевірити свої інтелектуальні знання і команда "Студії Квартал-95". Щоб не ризикувати, хлопці сіли за гральний стіл в колишньому складі, хоча були чутки, що капітанське місце може зайняти інша людина. Тим не менш, глядачі знову побачили в капітанському кріслі єдину жінку у команді - Олену Кравець.

- Це моя четверта гра, - підтвердила одна з головних актрис "Студії Квартал-95". - Природно, кожен раз я хвилююся в ролі капітана. Наші хлопці молодці і добре, що ми змогли відірватися від найближчих суперників, - розповіла в кінці вечора Олена Кравець.