Лариса Плеско: "Зараз я знову можу посміхатися та радіти життю!"

Лариса Плеско: "Зараз я знову можу посміхатися та радіти життю!"

Першою героїнею реаліті-шоу "Операція Краса" стала Лариса Плеско.

Поділитися:

Першою героїнею реаліті-шоу "Операція Краса" стала Лариса Плеско. Виснажлива протиракова терапія, яку пережила Лариса, назавжди змінила її зовнішність – вона помітно постарішала, втратила зуби, а після видалення пухлини в неї залишилися великі  шрами. 28-и річна жінка поставила на собі хрест, перестала посміхатися та стала носити лише дуже закритий одяг. Реаліті-шоу "Операція Краса" стало для неї останньою надією змінити своє життя та нарешті забути про важке минуле.

Після кастингу Лариса поїхала у одну з кращих пластичних клінік Іспанії. Два місці, які вона провела у Барселоні повернули її до повноцінного життя  – "Зараз я знову можу посміхатися і радіти життю! Я не пам'ятаю, коли в останнє я почувалася настільки щасливою та задоволеною собою!" - не стримує емоції Лариса.

Щоб повернути Ларисі сили після серії хірургічних втручань з нею працювали кращі психологи та фітнес-тренери. Адже, одним з завдань спеціалістів було не тільки змінити Ларису зовні, а й внутрішньо – після професійної терапії вона позбулася комплексів та невпевненості у собі, з якими жила на протязі багатьох років. Окрім занять із психологом Лариса відвідувала уроки танців та навіть побувала у одному з кращих сальса-клубів у Барселоні!

Після двох місяців життя у Іспанії, Лариса повернулася зовсім іншою людиною – сьогодні вона впевнена у собі жінка, яка позитивно налаштована та відкрита до життя!

Побачити ще одну історію неймовірного перевтілення глядачі зможуть вже цієї суботи о 20:00.