Легендарний Нік Вуйчич відвідає Україну

Нік Вуйчич відвідає Україну, щоб допомогти українцям з обмеженими можливостями
1plus1.ua

Приїзд Ніка в Україну підбадьорить розчарованих, зневірених, соціально незахищених людей, які мають певні обмеження.

Поділитися:

Україні випав шанс знову зустрітися з надзвичайною людиною, для якої певно немає обмеження ні в чому.

25 вересня Нік Вуйчич відвідає Україну з соціальною програмою «З Богом можливо все!». Його виступ відбудеться в Палаці Спорту з 18:30 до 21:00.

Цього разу я поділюся з вами повною історією життя, в якій я розповім про мою віру, і яким чином я став успішним, – сказав Нік в своєму офіційному відео-зверненні до українців.

Організатори приїзду – комунікаційне агентство "Ключевые стратегии", впевнені, що приїзд Ніка в Україну підбадьорить розчарованих, зневірених, соціально незахищених людей, які мають певні обмеження.

Квитки дуже доступні – всього 50 гривень, щоб кожен охочий зміг на власні очі побачити людину-легенду, – кажуть організатори.

Крім цього, організатори виділяють більше трьох тисяч пільгових квитків для людей з обмеженими фізичними можливостями, дітей-сиріт і ветеранів АТО.

У Ніка і телеведучої 1+1 Соломії Вітвіцької відбудеться ексклюзивне інтерв'ю відразу після прибуття чоловіка в Україну. Також на саму подію приїде Соломія з учасниками соціального мультимедійного проекту «Переможці» – героями АТО, які живуть з протезами. Це буде вже друга зустріч Ніка з хлопцями у Києві.

Молоді українці втратили частини тіла у війні з ворогом, та не втратили сили духу. Команда проекту спільно з ВБФ Крона запросить також дітей з інвалідністю на виступ Ніка, для яких важливо отримати заряд натхнення, навчитися вірити у себе і долати труднощі на шляху до щасливого життя. Також буде представлений благодійний номер журналу «VIVA! Переможці» англійською та українською мовами.

У рамках приїзду Ніка Вуйчича відбудеться прес-конференція для журналістів, запланована зустріч з представниками влади в Україні, а також бізнес-ланч з політиками і бізнесменами.

Акредитація для співробітників ЗМІ на прес-конференцію – обов'язкова. Просимо зареєструватися за посиланням.

Організатори зв'яжуться з вами і повідомлять про можливість вашої участі. Кількість місць обмежена.

ДОВІДКА

Нік Вуйчич з'явився на світ без кінцівок, але це не стало для нього перешкодою. Він спритно оперує клавіатурою комп'ютера, грає у футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашута.

Всі вважають його унікальною і сильною особистістю, своїм прикладом мужності він надихає людей у всьому світі.

За його сторінкою в Facebook стежать понад 8 млн людей. Коли в 2012 році Нік одружився, весь світ обговорював цю подію, а народження здорових дітей шокувало громадськість.

Нік Вуйчич подолав депресію і думки про самогубство, тепер він виступає з трибун парламентів з серйозним посланням, зустрічається з людьми з інвалідністю, з президентами різних країн.

При цьому Нік любить жартувати, залишається простою і відкритою людиною, яка повірила, що все можливо, якщо просто вірити.

Нік Вуйчич керує некомерційною організацією "Жизнь без конечностей", створеної для допомоги інвалідів; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами "Життя без кордонів", "Нестримний", "Будь сильним", "Безмежність"; знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, виховує двох синів. Нік мільйонер і відомий оратор. Він упевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога.

Офіційний сайт та замовлення квитків за посиланням.

Новини по темі