Леончук і Анатоліч стануть ведучими конкурсу дизайнерів

Леончук і Анатоліч стануть ведучими конкурсу дизайнерів

Цієї неділі, 28-го червня, зірки каналу 1+1 Анатолій Анатоліч та Марина Леончук підтримають молодих fashion-талантів.

Поділитися:

Цієї неділі, 28-го червня, зірки каналу 1+1 Анатолій Анатоліч та Марина Леончук підтримають молодих fashion-талантів та стануть ведучими фіналу XVI Всеукраїнського конкурсу дизайнерів одягу "Погляд у майбутнє", що відбудеться в Одесі.

Зауважимо, що проект "Погляд у майбутнє" – це загальнонаціональна ініціатива, заснована у 2000 році, що традиційно входить в офіційну програму Odessa HOLIDAY FASHION WEEK. У 2013 році конкурс проводила ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька. "Погляд у майбутнє" відкрив для світу моди такі знані імена, як Андре Тан, Наталя Каменська, Олеся Кононова, Володимир Подолян, Артем Климчук, Олександр Каневський, Іван Фролов, Жан Гріцфельдт та багато інших.

Цього року Odessa HOLIDAY FASHION WEEK проходитиме з 26 по 28 червня. На гостей цієї унікальної модної події чекатимуть покази провідних українських дизайнерів, яскраві вечірки, виставки, презентації та fashion show на спеціальних локаціях.

Протягом трьох днів гості та журналісти матимуть змогу відвідати 20 показів колекцій, 4 fashion-презентації та 5 модних вечірок.

Особливою подією HOLIDAY FASHION WEEK буде презентація благодійного проекту "Ukraine inspired", який відбувається за участі телеканалу 1+1 на підтримку поранених в зоні АТО. Усі охочі зможуть придбати речі з благодійної колекції з принтом від фешн-ілюстраторів, які були представлені в рамках Ukrainian Fashion Week, а також українських брендів – NAVRO, Mitus Design и BRATY. 

Власний авторський проект під назвою "Men in black is never too much" також презентує фотограф Дмитро Коміссаренко. Героями фотопроекту стали чоловіки, які працюють в українській fashion-індустрії.

Одеська дизайнерка Лариса Лобанова у своїх проектах традиційно звертає увагу на соціальні проблеми. Цього разу в рамках Odessa HOLIDAY FASHION WEEK Лариса представить колекцію "Taste of GREEN" by LARISA LOBANOVA, що присвячення проблемам екології та збереження довкілля.

У п'ятницю 26 червня Сніданок з 1+1 буде робити пряме включення з Одеси. Марина Леончук та Анатолій Анатоліч привітаються з глядачами о 8:40 та 9:10 з Потьомкінських сходів. Не пропустіть модні вихідні улюблених телеведучих "Сніданку з 1+1".