Леся Матвеєва дала поради жінкам щодо пошуку ідеального партнера

Леся Матвеєва дала поради жінкам щодо пошуку ідеального партнера

Знайти ідеального – непросто

Поділитися:

Під час зйомок "Одруженная наосліп" ведуча Леся Матвеєва стала справжньою подругою для учасників, зокрема героїнь, які прийшли на проект, аби знайти ідеального чоловіка. Сама ж ведуча вважає, що бездоганних партнерів не існує і радить шукати не досконалого, а свого.

А як саме це зробити, розповіла журналу "Отдохни":

Знайти ідеального – непросто. І, щоб це сталося, потрібно чесно поговорити з собою і зрозуміти, що потрібно конкретно вам. Не бійтеся ставити собі відверті питання і правдиво відповідати на них. Ідеальне уявлення про чоловіка охоплює багато очікувань, умов, якостей і рис. Знаєте, у чому полягає ідеалізація? У тому, що ми бачимо лише хороші риси, а погані просто відкидаємо. У реальності так не буває. Люди не можуть бути завжди добрими, здоровими, красивими й сильними. Усі втомлюються й усі мають слабкості. І тоді виходить, що жінки шукають ідеального, а зустрічають реального партнера. І виявляються не готовими до цього. Я пропоную вам шукати не ідеального, а свого. І не утримувати його, а щиро насолоджуватися стосунками з ним. Для цього вам потрібно:

Зрозуміти, для чого вам потрібен чоловік. Що вам дадуть стосунки з ним? Не орієнтуйтеся на думку оточуючих. Чесно дайте відповідь: що ви від цього отримуєте.

Знати свої життєві переконання.

Для когось важлива релігія чи активний образ життя. Від чого ви не зможете відмовитися ніколи в житті? Важливо, щоби ваш обранець підтримував у цьому і не був проти.

Знати, з чим ви категорично не зможете вжитися. Можливо, це згубні звички.

Чоловік може стати ідеальним, якщо надати йому шанс розкритися поруч із вами.

Чи вдасться героїні наступного випуску знайти свого чоловіка за допомогою "Одруження наосліп", дивіться уже в середу о 22:00 на "1+1".

Читайте також: Чим пари-учасниці вражали ведучу "Одруження наосліп" Лесю Матвеєву