Лідія Таран розказала, як потрапити на "недоторканний" 1+1

Лідія Таран розказала, як потрапити на "недоторканний" 1+1

Ведуча ТСН Лідія Таран розказала, що потрібно для того, аби працювати на каналі 1+1.

Поділитися:

Ведуча ТСН Лідія Таран розказала, що потрібно для того, аби працювати на каналі 1+1. Це було одним з найпопулярніших питань до неї під час онлайн-конференції із глядачами.

За словами Лідії, потрібні три складові: бажання, професійні навички та щасливий збіг обставин.

"Бажання дуже важливе! А ще важливо, щоб співпали обставини - щоб каналу потрібні були в цей момент нові люди, - розкрила "механізм" Лідія Таран. - І важливо мати практичні навички і доводити на робочому місці, що ти тут потрібен, без тебе не обійдуться".

За словами Лідії, раніше потрапити на телебачення було простіше. Хоча і для неї самої канал 1+1 колись був "недоторканним".

"Раніше це було трошки швидше, тому що багато каналів запускалися. Якось так співпадало, що росли канали і ми потрапляли на телебачення. Перша когорта моїх однокурсників потрапила на 1+1 - для мене тоді абсолютно "неприкосновенный". Я думала: "Боже, як їм це вдалося?!" Вони мені здавалися якимись небожителями.

А потім, коли я потрапила на "Новий канал", мене так само розпитували: "Ну, як тобі вдалося?". І я навіть не знала, як їм пояснити. Прийшла, почала працювати..." - поділилася досвідом ведуча ТСН.

На питання, чи допомагають зв'язки, Лідія відповіла, що в журналістиці це абсолютно нічого не вирішує.

"Зв'язки не можуть працювати замість тебе на зйомці. Якщо в тебе немає таланту розкрутити співбесідника, то хто б у тебе не були батьки і інші родичі, все одно нічого не світить. Так що зв'язки - це точно не головне", - запевнила зірка 1+1.

Нагадаємо, сьогодні 15 липня ведуча ТСН Лідія Таран святкує ювілей - 15 років роботи на телебаченні. Лідія провела онлайн-конференцію на офіційному сайті 1+1, де відповіла на питання глядачів.

Новини по темі