Лідія Таран: "Сьогодні не можна залишати країну"

Лідія Таран: "Сьогодні не можна залишати країну"

Зірка каналу "1+1" запевняє, що дозволить собі відпочинок, лише, якщо ситуація в країні стабілізується.

Поділитися:

Ведуча "ТСН" Лідія Таран одна із тих жінок, кому вдається гармонійно поєднувати виховання доньки з напруженою, особливо останнім часом, роботою. Зірка каналу "1+1" запевняє, що дозволить собі відпочинок, лише, якщо ситуація в країні стабілізується. Таран полетить до Європи, попри те, що друзі жартома просять її не перетинати кордон.

"Мої друзі помітили, що мені не можна покидати країну. Саме під час моїх останніх спроб поїхати на півтора дні відбулися жахіття – напад на кордони, побиття людей. 

Тож найближчим часом я точно нікуди не планую. У нас багато новин. Ми зобов'язані працювати та чесно інформувати людей. А якщо, дай Бог, до літа Україна трохи зміцніє, то дозволю собі тиждень відпочити у Франції", - поділилася планами ведуча із виданням hochu.ua.

Не впадати у відчай під час того, що нині відбувається, Лідії допомагає не тільки донька Василина, а й найближчі друзі, зокрема ведуча "ТСН" Марічка Падалко.

"У Марічки є всі риси ідеальної людини. Вона – абсолютно добра, патріотична, любляча, цілеспрямована й не меркантильна. А ще вона володіє неабиякою силою волі. До прикладу, не їсть після 18.00. І при цьому годує трьох дітей вечерею.

Міша – її старший син – мій хрещеник. Чоловік Марічки Єгор хрестив мою Васю. У нас чудове кумівство!" -розповіла Лідія.

Більше про стосунки ведучої з друзями, а також про виховання доньки Василини дізнавайтеся в інтерв'ю hochu.ua.

Новини по темі