Людмила Барбір озвучила веселого тиранозавра у новому мультфільмі

Людмила Барбір озвучила веселого тиранозавра у новому мультфільмі

Що було б, якби гігантський астероїд не врізався в Землю

Поділитися:

 

31 грудня на екрани українських кінотеатрів виходить анімаційна комедія від студії Disney / Pixar "Добрий динозавр", що розповідає захопливу історію про вражаючий світ, в якому динозаври не вимерли, а люди як і раніше живуть на лоні природи.

Одну з героїнь фільму – безстрашного, винахідливого й прагматичного тиронозавтра Ремзі – озвучила ведуча ранкової програми "Сніданок з "1+1" Людмила Барбір.

"Ремзі має зубастий характер і веселу вдачу. Любить покепкувати з брата і бути у всьому першою, але разом з тим цілковито віддана своїй сім'ї і готова пожертвувати собою  заради тих, хто потребує допомоги. Її відчайдушність і невгамовна жага до пригод захоплює", - розповідає про свого персонажа Людмила.

 

Актриса за фахом Людмила Барбір вже давно професійно займається дубляжем художніх фільмів.  В Україні її голосом розмовляли героїні таких блокбастерів як "Аватар", "Росомаха", "Джанго Вільний" і багатьох інших. Не вперше Людмила дарує свій голос і персонажу мультфільму: вона озвучувала Динамітку в "Літачки: Рятувальний Загін" та разом з колегами із "Сніданку з "1+1" дублювала повнометражну анімацію "Губка Боб: Життя на суші". Однак ведуча зізнається, що життєрадісна Ремзі особливо припала їй до душі. 

"Цього разу у мене величезна відповідальність, адже динозаври - улюблені персонажі мого Тарасика. Сподіваюсь, йому сподобається. І інтрига для мене - чи впізнає голос мами. Якщо не ідентифікує - значить впоралася з завданням", - додає вона.

Дивіться анімаційну комедію Disney / Pixar "Добрий динозавр" з 31 грудня у всіх кінотеатрах України! З 24 грудня – допрем'єрні покази.

ПРО ФІЛЬМ

Що було б, якби гігантський астероїд не врізався в Землю, не спричинив кліматичних змін, а гігантські ящери не вимерли? У грудні 2015 цікава і зворушлива анімаційна історія від Піксар про динозавра Арло - добропорядного велетня з чуйним серцем. У результаті трагічних подій Арло залишається один-однісінький у великому світі, допоки не зустрічає маленького неслухняного хлопчика-неандертальця. Так починається їхня надзвичайна мандрівка, сповнена пригод, гумору і вірної дружби.

Новини по темі