Людмила Барбір розповіла про найекстремальніший ефір "Сніданку з 1+1"

Людмила Барбір розповіла про найекстремальніший ефір "Сніданку з 1+1"

Популярна телеведуча  Людмила Барбір дала інтерв'ю газеті "Сьогодні". 

Поділитися:

Популярна телеведуча  Людмила Барбір дала інтерв'ю газеті "Сьогодні".

Завжди усміхнена красуня розповіла, які труднощі доводиться долати ведучим ранкового шоу. На роботу Людмила Барбір прокидається о п'ятій ранку, але це, звісно, не найважче.

"Кожний прямий ефір  - це той ще екстрим. Адже ніколи не знаєш, чи мине він гладко, чи стануться обставини через які команді доведеться викручуватися, і обов'язково непомітно для глядача. Але найекстремальніший ефір  - 6-годинний марафон під час Майдану. Нам просто подзвонили вночі і сказали, що ми будемо вести "Сніданок" з 6:00 до 12:00. І, напевно, найскладніший ефір: нова інформація надходила кожні 10 хвилин, ми не знали списку гостей. Інтерв'ю могли перервати і повідомити про пряме включення журналістів з Майдану або перервати нас для екстреного випуска ТСН".

До того, ж ведуча "1+1" - молода мама. Людмила зізналася, що її син Тарасик вже звик до  мами "у телевізорі", але так було не завжди.

"Коли йому був рік, а я ще тільки почала працювати у "Сніданку", він підходив до екрану і гладив його рукою, розмовляючи зі мною. Іноді міг заплакати і кликати мене з екрану. Зараз він уже звик, і для нього це – данність".

Читайте також: Людмила Барбір озвучила веселого тиранозавра у новому мультфільмі

Зараз маленький синочок ведучої дуже любить навідувати її на роботі. Голосом його мами розмовляють героїні таких блокбастерів як "Аватар", "Росомаха", "Джанго Вільний", а також життєрадісна Ремзі, яка так припала до душі Барбір. 

"Тарасик дуже зрадів, коли  прийшов до студії, де я озвучувала тиранозавра Ремзі для мультика "Добрий динозавр", щоб знявся у репортажці для "Сніданку".

Робота над цим мультиком була величезною відповідальністю для ведучої "Сніданку з 1+1", адже динозаври - улюблені персонажі її Тарасика.

Повне інтерв'ю з  ведучою "1+1" шукайте у номері газеті "Сьогодні".

Новини по темі