Людмила Барбір розповіла українцям, як бути щасливішими (ФОТО)

Людмила Барбір розповіла українцям, як бути щасливішими (ФОТО)

Ведуча "Сніданку з 1+1" взяла участь у фестивалі театрів та психологічної імпровізації MOMENTUM.

Поділитися:

Цими вихідними ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір провела в Культурному кластері "Довженко-центр" майстер-клас з акторської майстерності у рамках фестивалю театрів та психологічної імпровізації MOMENTUM.

Разом з нею в межах дводенного курсу актори, психологи, художники, музиканти, співаки надихали учасників відчути завдяки імпровізації смак життя і стати успішним режисером своєї життєвої історії.

Зокрема, Людмила Барбір провела свій майстер-клас з акторської майстерності та розповіла, як віднайти в собі життєву енергію, як не боятися виступати перед аудиторією та знайти свій шлях до розвитку в житті.


"Калейдоскоп дуже цікавих емоцій! Учасники допомагали одне одному, коментували, підказували, як правильно, долучалися максимально ефективно. Вони мали відчувати себе тут і зараз, діяти в запропонованих обставинах і мислити - це було найголовніше. Сподіваюсь, що я дала всім маленький імпульс до подальшого розвитку на цьому шляху та орієнтир, як почуватися щасливішими в цьому складному житті й уміти розслаблятися", – зазначила Людмила Барбір.


Найактивнішим учасникам ведуча подарувала унікальну "Книгу з фантазією" бібліотеки 1+1, яка допомагає розвивати творчі здібності.

Ідеологами та співзасновниками фестивалю театрів та імпровізації стали психологи.


"Творчу атмосферу нам допомогли відтворити наші друзі з "Довженко-центру". Це місце концептуально доповнило MOMENTUM, адже сьогодні це новий чудовий арт-простір, який отримав імпульс життя після довгого відчуження. Будівля була занедбана та довго перебувала у плачевному стані, а в радянські часи взагалі була закритим об'єктом. Наче квіточка, тонка й тендітна, що цілеспрямовано проростає крізь бетон, так і фестиваль надав нової сили всім учасникам та партнерам, які працювали у проекті", - поділилась відомий психолог та експерт "Сніданку з 1+1" Марія Фабричева, одна з ідеологів та організаторів фестивалю.

В рамках заходу відбувся конкурс-флешмоб "Імпульс Життя", який підняв в українських фейсбуці та інстаграмі хвилю фотографій моментів щастя, радості, любові, досягнень та реалізованих мрій, а також мотивуючих цитат. Флешмоб, який досі триває, підтримали ведучі "Сніданку з 1+1" Марина Леончук, Анатолій Анатоліч та Людмила Барбір.

Під час фестивалю було проведено благодійну лотерея з метою збору коштів на заміну ліжок у відділенні для дітей з ураженнями центральної нервової системи та порушеннями функцій опорно-рухового апарату, де вони не оновлювалися вже 25 років. Лотерея дозволила знайти ліжко з автопідйомника для самих "важких" дітей і зібрати 5 600 грн.

Фестиваль MOMENTUM, який не має аналогів в Україні, відбувся цього року вперше. Це унікальний проект, покликаний допомогти людині з використанням методики аналізу, а також крізь призму мистецтва розкрити свою особистість та сформувати позитивне ставлення до життя.

Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".