Людмила Барбір та Андрій Доманський стали подружжям i ... опинилися за ґратами

Людмила Барбір та Андрій Доманський стали подружжям i ... опинилися за ґратами

У мюзиклі "1+1 вдома", який наразі в Києві знімає "Квартал 95" для новорічного ефіру 1+1, телеведучі Андрій Доманський та Людмила Барбір будуть подружжям

Поділитися:

У мюзиклі "1+1 вдома", який наразі в Києві знімає "Квартал 95" для новорічного ефіру 1+1, телеведучі Андрій Доманський ("Вишка") та Людмила Барбір ("Сніданок з 1+1") будуть подружжям і батьками сина - головного героя Михайлика.

За сценарієм цього веселого та гостросюжетного кіно, Людмила Барбір та Андрій Доманський опиняться за ґратами в костюмах Снігуроньки і Діда Мороза. Справа в тому, що їхні герої - актори, яких в новорічну ніч міліція випадково запроторить до в'язниці разом з десятками інших "колег". В одній компанії з ними раптом опиниться також дует Потапа і Насті. Як все закрутилося і що буде відбуватися, що заспівають та ким представляться Потап і Настя - глядачам залишається лише здогадуватися. Відомо, що Андрій Доманський разом зі своєю "дружиною" Людмилою Барбір допомагатимуть артистам врятуватися і спробують себе в якості танцівників балету Потапа і Насті.

Також цікаво, що брюнетка Людмила Барбір стане білявкою: "Вперше за всю свою знімальну кар'єру (ЛюдмилаБарбір - професійна актриса - прим.) я буду в образі білявки. Це для мене - несподіванка. Я ж маю чорні брови, карі очі та 100% брюнетка в житті. Аж тут раптом режисери побачили мене блодникою-Снігуронькою зі світлими косами. Однак я переконалася, що цей колір мені личить, і я виглядаю досить непогано. Від "чоловіка" Доманського компліменти вже отримала".

Андрій Доманський уточнює: "Коли Людмилі наділи біляву перуку Снігуроньки, все стало на свої місця. "Дружина!". Я уявив себе персонажем на прізвище Скалкiн, одразу вжився в образ актора з театру юного глядача, який вічно бігає у пошуках зайвої копійки та грає різних казкових чудовиськ під Новий рік. І, по суті, така роль нагадує моє закадрове реальне життя".

Нагадаємо, у новорічному мюзиклі "1+1 вдома" Володимир Зеленський разом з акторами "Кварталу" зіграють бандитів. А ось ролі позитивних персонажів дісталися ведучим каналу 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Андрієві Доманському, Русланові Сенічкіну та Анатолію Анатолічу. Зазначимо, що телеведучі перевтіляться у найнеочікуваніші образи. Зірки каналу 1+1 розкриють свій акторський потенціал і здивують глядача яскравою і веселою грою. Спеціально для зйомок, в павільйоні було збудоване ціле місто з будинками, центральною площею, магазинами та кафе.