Магнітні бурі на листопад 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Коли будуть магнітні бурі в листопаді 2021

Прогноз магнітних бур на листопад обіцяє 3 магнітні бурі і 1 геомагнітний сплеск.

Поділитися:

Магнітні бурі — календар на листопад

Магнітні бурі: листопад 2021 – коли і чого очікувати від сонячної активності в цьому місяці? Магнітних бур в листопаді очікується 3, також буде 1 геомагнітний сплеск. Це важливий прогноз для метеочутливих людей по Україні, оскільки в дні, коли сонячна активність висока, вони можуть відчувати головний біль, запаморочення, біль у суглобах, у них може підвищитися тиск і погіршитися загальне самопочуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли переводять годинник на зимовий час 2021: як впливає на здоров'я переведення стрілок годинника

З 6 по 8 листопада очікується невеликий геомагнітний сплеск. Це не повноцінна буря, але особливо метеочутливим люди можуть помітити і це.

11 листопада – це перша повноцінна магнітна буря в графіку магнітних бур на листопад. У цей день потрібно бути обережними людям з хронічними хворобами і людям похилого віку.

14-18 листопада – найсильніша магнітна буря в листопаді, яка триватиме 5 днів. Найнесприятливіша геомагнітна обстановка буде 14 і 15 листопада, далі сонячна активність піде на спад.

25 листопада розпочнеться 3-тя магнітна буря в листопаді, яка триватиме до 29 листопада. Пік цієї магнітної бурі очікується саме на 29 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

Магнітні бурі: вплив на людину

Сонячна активність, спалахи на сонці, сонячна буря може бути небезпечною для людини: в цей час у метеозалежних людей буває підвищений артеріальний тиск, прискорене серцебиття, погане загальне самопочуття. В ті дні, коли магнітні бурі, часто загострюються і хронічні захворювання. Тому так важливо знати таку інформацію, як магнітні бурі: прогноз. Дивіться, як лікар Олексій Казаков розповідає, як пережити міжсезоння і не захворіти:

Магнітні бурі на листопад 2021. Як уникнути їх впливу на людину?

Якщо ви схильні до поганого самопочуття під час магнітних бур, краще дізнайтеся наперед, коли вони будуть в листопаді, і прийміть наступні заходи:

►Перевірте свою аптечку: чи всі медикаменти, які можуть знадобитися, там є?

►Не займайтеся самолікуванням, звертайтеся до лікаря, якщо потрібно.

►Притримуйтеся режиму сну, повноцінно і правильно харчуйтеся

►Більше рухайтеся, бувайте на свіжому повітрі.

►Уникайте громадських місць в дні підвищеної сонячної активності та магнітних бур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трекер корисних звичок: місяць змін від «Сніданку з 1+1» (формуємо корисні звички разом з дієтологом, фітнес-тренером та тренером з розвитку мислення)

Знаючи точні дати магнітних бур на листопад 2021 року можна заздалегідь підготуватися і вберегтися від їх негативного впливу. Дивіться, як лікар розповідає, чому болить голова і які симптоми вказують на те, що потрібно звернутися за медичною допомогою.

Новини по темі