Макс Барських та переможці Нацвідбору-2023 TVORCHI об’єднались заради різдвяної колядки у музичному проєкті «Ти не один»

Ти не один: Макс Барських та переможці Нацвідбору-2023 TVORCHI об’єднались заради різдвяної колядки

Вже цієї неділі, 25 грудня, у свято Різдва, о 21:00 на каналі ТЕТ телеглядачі побачать музичний різдвяний проєкт під назвою «Ти не один», над яким працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas.

Поділитися:

У музичному проєкті виступи зірок будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу – волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів. У такий непростий для країни час учасники об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця.

Барських та Творчі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поки ми святкуємо разом, жартуємо, співаємо пісні — ми живемо і у нас є надія на те, що все буде добре", — Pianoбой про різдвяні сімейні традиції та значення Різдва цьогоріч

Цього святкового вечора глядачі побачать неочікуваний музичний дует – український співак Макс Барських та переможці Нацвідбору на Євробачення-2023 гурт TVORCHI об’єднаються заради виконання старовинної колядки «Тиха ніч». За словами творців проєкту, композиція отримає нове, цікаве звучання.

«Час від часу я слухаю «Тиху ніч» на ніч. У дитинстві мені співала її сестра або мама. Взагалі багатьом українським дітям як  раніше, так і зараз батьки співають цю пісню перед сном. Тому мені було дуже приємно заспівати її саме у Різдво з гуртом TVORCHI. Завжди радий розділити сцену з талановитими артистами», - прокоментував цю колаборацію Макс Барських.

TVORCHI та Барських

Зі свого боку, TVORCHI зазначили, що «Тиха ніч» асоціюється у них з миром та спокоєм. І додали:

«Це тепла різдвяна пісня, яка дуже відгукнулась в наших серцях. Були раді виконати її разом з Максом Барських та подарувати теплі емоції глядачам у вечір Різдва. Ми віримо, що у різдвяну ніч відбуваються справжні дива. Нехай у кожного збудеться щось бажане та приємне».

Нагадаємо, що за форматом різдвяного проєкту, вперше українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зберуться у камерній та затишній атмосфері, щоб поділитись своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. На глядачів очікують несподівані музичні колаборації, українські пісні, які стали хітами під час повномасштабної війни, а також автентичні різдвяні колядки у сучасному музичному обрамленні. Популярні улюблені артисти заспівають з представниками поколінням нової сучасної музики, яка отримала потужний імпульс після з 24 лютого.

Проєкт «Ти не один» матиме благодійну складову  - кожний небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проєкту СОС “Дитячі містечка”, який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

Не пропустіть різдвяний проєкт «Ти не один» 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі