"Маленькі гіганти": До команди Дантеса потрапив майбутній президент?

"Маленькі гіганти": До команди Дантеса потрапив майбутній президент?

Для юних співаків, танцівників і майстрів оригінального жанру популярний виконавець став справжнім другом і наставником

Поділитися:

"Стильний", "добрий", "прикольний", "схожий на мого брата", "гарний", "хочу вирости та вийти за нього заміж". Ось що кажуть про свого тренера Володимира Дантеса учасники "Маленьких гігантів"! Для юних співаків, танцівників і майстрів оригінального жанру популярний виконавець став справжнім другом і наставником. Малеча ж змусила Володимира не тільки переосмислити багато речей, а й зіштовхнула в битві з власною дружиною Надею Дорофеєвою.

Що Дантес радив коханій під час зйомок проекту? Чим його зворушили й вразили діти? Про це та інше співак розповів у інтерв'ю сайту "1+1".

- Володимире, що ви очікували, коли погодилися на участь у проекті?

- Бути тренером  - дуже відповідальна справа. Багато моїх друзів за шоу-бізнесом розповідали, що це неймовірно тяжко. Та той же Потап! Його було не впізнати після дитячого "Голосу". Але, коли ти це просто обговорюєш  - думаєш, що все зможеш пережити, не братимеш близько до серця… А, як бачиш дітей,  хочеться взяти далі кожного, бо відповідальний за тих, кого приручив.

- Який жанр із тих, які демонстрували учасники, вам сподобався найбільше?

- Мені ближчі вокалісти, бо я сам співак. Але я не очікував, що вони будуть настільки сильними для свого віку. Як і танцюристи. Я думав, вони вийдуть і зроблять "два прихлопи, три притопи". А побачив сальто і нереально дорослі й впевнені рухи.

- Кого б ви назвали переможцем у номінації "мімімі" року?

- Безпосередність у чистому вияві - Беата. Ця дитина – щось дивовижне, надприродне. Вона просто розірвала мій мозок на шмаття. Та й взагалі в категорії "Оригінальний жанр" усі, як на підбір - ідеальні. Із них обрати когось – неможливо. І, знаєте,  вони ставили мене в глухий кут будь-якою своєю відповіддю. Наприклад, на питання, ким хочеш бути, учасник Ярослав відповів: "Президентом". Ну що після цього скажеш?

- Діти часто наслідують дорослих. А що би у малих хотілося б навчитися вам?

- Бути з такими яскравими очима. Тому що у ранньому віці ти всім намагаєшся повірити, у тебе є величезна надія. Ти не знаєш бруду й брехні, які існують в дорослому світі.

- Чи були учасники, які вразили недитячим репертуаром?

- Одна дівчинка прийшла з Je t'aime. А ця пісня справді занадто доросла. Коли я в дитинстві виконував її на конкурсах, мені не давали бали через те, що композиція була не за віком. Хоча я тоді так не думав.

Ще мене вразив хлопчик, який викручував собі руки. На перший погляд здавалося, що це легко. Але коли взявся повторювати, не вдалося. Навіть до половини не зміг докрутити. Та майже всі діти витворяли дивовижне. Але понад усе мене на цьому проекті підкорив навіть не талант учасників, а їхня готовність до роботи. Я бачив потенціал, який можна буде розкрити.

- Ваша дружина Надя Дорофеєва – теж тренер проекту. Які поради ви їй давали щодо поведінки з дітьми?

- Тут варто відчувати. Поруч із учасниками треба бути справді щирим і чесним. Бо навіть я на початку розгубився й намагався поводитися , як диктор телебачення. А потім зрозумів, що важливо розслабитися, бути своїм, розуміти їх і зробити так, щоб вони не боялися і розкрилися. Тому Надю я просто підтримую і кажу, щоб вона оцінювала не конкретний виступ, а просто розуміла, як із цією дитиною працюватиме далі.

- Яка риса, за вашими спостереженнями, була властива кожному учаснику проекту?

- На сцені всі діти були дуже вихованими. Не було нахабних, розбещених.  А ще мені сподобалося, як вони слухали рішення. Я намагався зробити все, щоб діти в жодному разі не засмучувалися. І вони трималися гідно. Згадуючи власний досвід, можу сказати, що під час невдачі я би був на межі сліз і, можливо би, зневірився і не продовжив би працювати. Але в очах "Маленьких гігантів" я побачив: вони й надалі доводитимуть й битимуться за своє.

Нагадаємо, дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" стартує на "1+1" уже 11 жовтня о 21:00.