Продюсер "Маленьких гігантів": "Шостий наставник - співачка номер один"

Продюсер "Маленьких гігантів": "Шостий наставник - співачка номер один"

Продюсер проекту нагадав правила шоу

Поділитися:

Уже зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує нове шоу про талановитих дітей -  "Маленькі гіганти", в якому братимуть участь багато українських зірок. Сьогодні в ефірі "Сніданку з "1+1" продюсер Володимир Завадюк розповів, що ж чекає на глядачів цього проекту .

"Після "Голосу. Діти" всім стало зрозуміло, що такі шоу дуже потрібні. Тому що вони надихають, змушують вірити й дарують радість усій країні. Особливо в цей час. У "Маленьких гігантах" ми розширили кордони й тепер наші артисти не лише співатимуть, а й танцюватимуть і дивуватимуть оригінальним жанром", - сказав Володимир, а потім пояснив, що оригінальний, це, зокрема, розмовний жанр. І додав, що діти, які ним володіють, здатні силою слова збити з пантелику досвідчених наставників.

До речі, тільки завтра стане відомо ім'я п'ятого тренера "Маленьких гігантів". Але Володимир таки прочинив завісу й повідомив, що це буде співачка номер один, кумир дітей різних поколінь.

"Діти співають на майданчику її пісні. І вся Україна буде приємно здивована, коли побачить дует цієї виконавиці у нашому шоу з маленьким брейкером", - заінтригував Завадюк.

І повідомив, що імена суддів, які вирішуватимуть долю учасників разом із Юрієм Горбуновим, команда проекту заявить також незабаром.

"У нашому шоу наставник повинен зібрати команди з талановитих дітей. У кожній має бути вокаліст, танцюрист і дитина, яка вражатиме оригінальним жанром. А ще в нас буде троє суддів, які від ефіру до ефіру вирішуватимуть, яка з команд залишиться, а яка покине проект", - нагадав правила продюсер.

Більше про новий проект "Маленькі гіганти" - у "Сніданку з "1+1":