Мама учасника "Мій малюк зможе" умовляла сина знищити декорації шоу

Мама учасника "Мій малюк зможе" умовляла сина знищити декорації шоу

Цієї неділі глядачі "1+1" побачили третій випуск найвеселішого родинного шоу "Мій малюк зможе". 5 малюків і 5 пар батьків доводили, що їхні сім'ї варті головного призу – 100 тисяч гривень.

Поділитися:

Цієї неділі глядачі "1+1" побачили третій випуск найвеселішого родинного шоу "Мій малюк зможе", де діти грають, а батьки виграють. 5 малюків і 5 пар батьків доводили, що їхні сім'ї варті головного призу – 100 тисяч гривень.

Цього разу в найпозитивнішій боротьбі брали участь такі учасники:

Ніколь Лосицька і її батьки – Марина та Олексій. Двохрічна донечка цієї пари обожнює наводити лад у всьому. Іграшки старшого брата дівчинка чітко розділила на пари: коників кладе до коників, а тата оленя ніколи не розлучає з мамою "оленихою". На проекті Ніколь постала перед "Важким вибором". Під час цього конкурсу батькам дівчинки треба було відгадати, яку іграшку обере донька.

Наступними зіграли Тетяна і Віталій Шелехань та їхня донечка Варвара. Трирічна одеситка полюбляє маніпулювати своїми батьками. Мама швидко йде на поступки дівчинці, а от тато тримається довше. У кого з батьків вдалася дитина, перевіряли за допомогою конкурсу "Стійкий солдатик".  Протягом хвилини Варварі потрібно було не випускати з рук м'яча. Ніхто навіть не уявляв, що з цим завданням Варвара впорається ефектніше за усіх своїх попередників. Не випускаючи з рук м'яча, дівчинка примудрилася ласувати тістечком просто з машинки.

Серед претендентів на 100 тисяч гривень Тимофій Проценко і його батьки – Ганна і Олександр. Трирічний трирічний малюк обожнює все руйнувати, тому на проекті опинився у своїй стихії. Маленькому бешкетнику потрібно було повалити башти певних кольорів. Нищити вежі-декорації у гральній кімнаті синові наказувала рідна матуся. Після виконання завдання милий хлопчик почув схвальні слова на свою адресу й сам нагородив компліментом Ірму Вітовську. На питання ведучої: "На кого я схожа?" малюк відповів: "На бабусю".

На п'яти попереднім родинам наступала львівська сім'я Бужеників. Марія та Василь пестять і плекають трирічну принцесу Олександру. Попри свій "титул", дівчинка не цурається "брудної" роботи – разом із татом вона міняє гуму на машині і допомагає працівникам автосервісу мити батькове авто. Та на шоу Саші дісталося більш дитяче завдання – притягнути до себе подарунок на мотузочці.

Останніми за головний приз проекту змагалися харків'яни Алла і Олексій Нестерови та їхній трирічний син Дмитрик. На проекті хлопчикові довелося вибивати страйк під час гри в боулінг. Влучати м'ячем по кеглях малюка мав навчити татко, але йому ніяк не вдавалося вмовити сина припинити бігати гральною кімнатою.

Ще перед початком конкурсу батьки Дмитрика говорили, що їхній малюк гіперактивний. Тоді глядачі не уявляли, що мама й татко анітрохи не перебільшують. У тому, що лунала щира правда, публіка переконалася згодом. Одразу після виконання завдання Дмитрик намотував кола в студії, спілкувався з камерами і гарцював перед глядачами. Останні в свою чергу аплодували малюку, наче суперзірці. Учасника не могли спинити ні батько, ні мама, ні ведуча Ірма Вітовська, тож усі у знімальному павільйоні покірно чекали, доки малюк вимкне "режим біганини" сам.

Кожна з родин у третьому випуску переконала Україну, що гідна перемоги, але потрапити до фіналу пощастило тільки сім'ї Нестерових. Батьки невгамовного Дмитрика не тільки здобули славу для свого сина, а й виграли 50 тисяч гривень.