Мамина копія: Вікторія Бекхем замилувала світлиною з донькою

Вікторія Бекхем замилувала світлиною зі своєю «маленькою копією» | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Мов дві краплини води.

Поділитися:

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем переконана, що найкращий літній відпочинок – незабутня мандрівка з найріднішими. Наразі уся родина насолоджується відпусткою в сонячній Італії і охоче ділиться сімейними фото зі своїми підписниками в соцмережах.

Цього разу увагу шанувальників прикувала донька зіркового подружжя Бекхемів – восьмирічна Харпер Севен. Вона ще зовсім юна, та вже легко помітити, що дівчинка – мамина копія. Останнє фото в Instagram Вікторії – тому доказ. На ньому Харпер невимушено позує для селфі поруч із мамою і щиро усміхається.

Фото: @victoriabeckham

Вікторія любить ділитися світлинами доньки і не приховує, що пишається нею. Зірка часто бере дівчинку на модні покази та всіляко заохочує її починання. Верхова їзда, заняття балетом, малювання – далеко не всі захоплення Харпер. Тож вочевидь, вона вдалася в маму не лише зовнішністю, але й характером та працелюбністю.   

Варто зазначити, що британська красуня не оминає увагою і свого чоловіка, з яким навіть після 20-ти років подружнього життя охоче ходить на романтичні побачення.

Як Вікторія та Девід люблять проводити час – дізнавайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Вікторію Бекхем читай тут:

1. 20 років разом: Солодкі фото Вікторії та Девіда Бекхемів

2. Турботливий татко Девід Бекхем показав, як провів вихідні з 7-річною донькою

3. Вікторія Бекхем показала, як відсвяткувала день народження

Новини по темі