"Мамо, я одружуюсь?": дівчатам зробили пропозицію

"Мамо, я одружуюсь?": дівчатам зробили пропозицію

Дівчата отримали запрошення від "свекрух" стати частиною родини.

Поділитися:

Дівчата отримали запрошення від "свекрух" стати частиною родини.

У реаліті "Мамо, я одружуюсь?" – кульмінаційний і хвилюючий момент. Чотири найбажаніших холостяка впритул наблизилися до одруження! Наречених для них обрали матусі.

Сльози і хвилювання, "стрибаючий" тиск та шокуючи зізнання. Таким було життя "свекрух" під одним дахом з "невістками". Доки матусі тестували дівчат на хазяйновитість, красуні мали ще одну місію – підкорити серце холостяка.

Родини та наречені-фіналістки зібралися разом, щоб поставити крапку у цій історії. Церемонія була дуже вишуканою. Дівчата у вечірніх сукнях, холостяки у стильних костюмах – схоже на репетицію весілля J.

Усі чотири мами зізналися: остаточний вибір вони зробили серцем. За тривалий час проекту жінки добре познайомилися зі своїми "невістками". Тож прийшов час оголосити, кого саме вони хотіли б бачити поруч з синами в ролі дружини.

Світлана Липинська – мама фотографа Святослава – вирішила, що кращою нареченою для нього буде Марі. "Ця дівчина розкрилася, як квітка!" – пояснювала Світлана Василівна. Цікаво, що точно такими ж словами говорив про Марі і сам Святослав. Після романтичної подорожі Марі стала Славкові значно ближчою.

Дружиною Сашка Красновського його мама Тетяна хотіла б бачити Віку. За час проекту Вікторія помітно змінилася. З бунтівної "запальнички" дівчина перетворилася на жіночну красуню. Пильне око "свекрухи" одразу помітило ці зміни.

Вибір Олени Ковальової ні для кого не став сюрпризом. Мільйони телеглядачів спостерігали за пристрасним романом її сина Макса з Катею. Нагадаємо, саме цій дівчині пані Олена дала другий шанс, несподівано повернувши її на проект.

А найдраматичнішою миттю церемонії став вибір Тетяни Коваленко – мами футболіста Дмитра. Її обраницею стала Леся. Та доки дівчина сяяла від щастя, її конкурентка Аня не могла втримати сліз! Спостерігаючи за Анею, Дмитро мало сам не розплакався.

Своїм обраницям мами дарували коштовний кулон у вигляді сердечка. Погодьтеся, дуже символічно!

Після фінальної церемонії ми поспілкувалися з парами. Дізнайтеся:

- хто вже готується до весілля Сашка і Віки;

- чи запросив Дмитро Лесю до США;

- чому Марі розгублена рішенням мами Святослава;

- як відбувається "притирка характерів" у стосунках Катя та Максима.