Мандрівник Дмитро Комаров зізнався, де найкрасивіші дівчата у світі

Ведучий тревел-шоу Світ навиворіт розповів, де, на його думку, живуть найкрасивіші у світі дівчата.

Поділитися:

До 25-річчя Незалежності України канал 1+1 підготував особливий проект, щоб показати, яка прекрасна і унікальна наша Батьківщина. Ведучі телеканалу долучилися до привітань. Вони знялися в роликах, де розповідають, що особисто для них означає незалежність та за що вони люблять свою країнуАлла Мазур: «Ми почнемо нову тисячолітню історію».

У новому ролику Дмитро Комаров також розповів, чому під час кожної мандрівки хоче скоріше повернутися в Україну. Ведучий впевнений, що найголовніша цінність нашої країни - це люди.

Чим довше я знаходжуся в найвіддаленіших куточках світу, тим більше я люблю Україну і мрію скоріше повернутися додому. Головна причина - це люди, тому що у нас неймовірно відкритий і позитивний народ.

Ще одна причина, чому ведучий любить Батьківщину, - це українки. Дмитро Комаров переконаний, що саме українські дівчата найкрасивіші у світі.

Ведучий тревел-шоу Світ навиворіт розповів, що пишається бути частинкою великої сім’ї під назвою Україна.

Телеканал 1+1 запрошує відсвяткувати День Незалежності разом. Дивіться 24 серпня телеверсію концерту гурту в Дніпрі Океан Ельзи. Без меж та документальний двосерійний фільм Україна. Повернення своєї історіі виробництва 1+1 Продакшн.

Ставайте частинкою великого святкування 25-ої річниці незалежності України. Завантажуйте яскраві патріотичні малюнки та вітайте близьких людей в соцмережах.