Марічка Падалко радіє, що в ТСН з'явився чоловік

Марічка Падалко радіє, що в ТСН з'явився чоловік

Єгор Гордєєв вже отримав першу порцію жартів через великий зріст.

Поділитися:

Марічка Падалко радіє, що у неї з'явився напарник, з яким вони по черзі будуть вести ранкові ефіри ТСН. На своїй сторінці у Facebook ведуча написала, що Єгор Гордєєв переміг у великому кастингу і вже отримав першу порцію жартів через великий зріст.

"Друзі, вітайте мого нового колегу Єгора (яке ім'я!) Гордєєва, - написала Марічка Падалко. - Вся команда ведучих ТСН радіє, що серед нас з'явився чоловік, який переміг у великому кастингу і в якого ми всі дуже віримо!"

Марічка розказала, що Гордєєв дуже високий, і в команді ТСН вже жартують з цього приводу.

"Будемо тепер з Єгором працювати по тижнях, і оператори з цього приводу піджартовують, мовляв, головне, щоб не разом, бо новий ведучий дуже високий, - зізналася Марічка. - Придивляйтеся, знайомтеся і звикайте до нового обличчя на 1+1. Нагадую, наші випуски о 7:00, 7:30, 8:00, 8:30 та 9:00"

Нагадаємо, Єгор Гордєєв приєднався до команди ведучих ТСН сьогодні, 27 серпня. Він замінив у ефірі Марину Леончук, яка сьогодні дебютувала як співведуча "Сніданку з 1+1" у парі з Анатолієм Анатолічем.

Дотепер Єгор був ведучим соціально-політичного ток-шоу "Київський форум" на КДР ТРК, а також працював на російському телеканалі "Дождь".