Марічка Падалко разом із донькою візьмуть участь у відкритті фестивалю "Мир у дитячих долонях"

Марічка Падалко разом із донькою візьмуть участь у відкритті фестивалю "Мир у дитячих долонях"

Шестирічна Марія буде найменшою учасницею дійства

Поділитися:

23 вересня у Мистецькому Арсеналі відбудеться відкриття Першого дитячого фестивалю "Мир у дитячих долонях", який поєднає мистецтво, науку, інновації, літературу, театр, анімацію, арт-терапію, різні види творчості для дітей та сімейного дозвілля.

О 15:00 під час відкриття фестивалю відбудеться грандіозний дитячий флеш-моб "Все буде добре" на підтримку миру та єдності країни. Однойменний трек Святослава Вакарчука згуртує під склепіннями Арсеналу сотні дітей, які виконають танцювальну композицію. Участь у флеш-мобі також візьме донька Марічки Падалко 6-річна Марія, яка буде найменшою учасницею дійства.

На декілька днів, з 23 до 28 вересня, Мистецький Арсенал перетвориться на гомінкий майданчик для творчості, пізнання і дитячого сміху, а діти вперше отримають можливість відчути себе господарями величного музейного простору, разом зі своїми  батьками зануряться в атмосферу дружнього сімейного дозвілля, пізнавального відпочинку, отримання нових знань та досвіду.

Дитячий фестиваль "Мир у дитячих долонях" має на меті наповнити життя дітей позитивними емоціями та натхненням, змістити акценти від переживань, пов'язаних з ситуацією в країні, до радості творчості, пізнання та отримання нових вражень.

 Ініціаторами та організаторами проекту виступили НКММК "Мистецький Арсенал" та Благодійний фонд "Мистецький Арсенал".

На відвідувачів фестивалю чекає широка освітня програма, основу якої формуватиме проект АРСЕНАЛ ІДЕЙ. На юних гостей чекатимуть оновлені Лабораторії Мистецтва, Науки, Інновацій, Фінансів та Art&Book, унікальні навчальні програми, активності, авторські інсталяції та інтерактивні твори. Спеціально до фестивалю буде презентовано новий тематичний напрямок проекту – Лабораторію Біології.

Під час фестивалю продовжить свою роботу благодійний проект АРСЕНАЛ ДОБРИХ СПРАВ, що під гаслом "ДІТИ-ДІТЯМ" збиратиме теплі речі, корисні шкільні приладдя, книжки та іграшки для дітей переселенців зі Сходу України. Тож діти, йдучи на фестиваль, можуть захопити із собою щось корисне для своїх ровесників, які сьогодні опинилися у скруті, й тим самим змалку вчитися допомагати один одному, адже зараз так важливо бути чуйними та триматися разом.