Марічка Падалко та переможець "Голос. Діти" Роман Сасанчин завітали до героїв-захисників

Марічка Падалко та переможець "Голос. Діти" Роман Сасанчин завітали до  героїв-захисників

Днями у приміщені Чернігівської обласної філармонії відбувся виступ "Жіночого концертного батальйону" для бійців АТО, які лікуються у військовому шпиталі

Поділитися:

Днями у приміщені Чернігівської обласної філармонії відбувся виступ "Жіночого концертного батальйону" для бійців АТО, які лікуються у військовому шпиталі. Ведучою доброчинного заходу традиційно стала Марічка Падалко. До концерту також приєднався переможець "Голосу. Діти" Роман Сасанчин. До речі, це перший виступ Романа після його перемоги у вокальному проекті. Дядько хлопчика зараз воює в зоні АТО, тому пісню "Рідна мати моя" Рома виконав не лише для своєї мами, яка перебувала в залі, але і для бійців.

"До нас в останній момент приєднався переможець "Голосу. Діти" Роман Сасанчин. Я дуже вдячна колегам з "1+1 продакшн" за те, що зв'язали нас з його мамою. Він миттєво погодився їхати з нами, і мені здається, що це дуже правильно і символічно, що вперше на сцені з новим титулом він співав саме перед тими, хто тримає над Україною небо. Ромчик чудовий, щирий, професійний", - ділиться Марічка.

Вперше до дівчат з "Жіночого батальйону" приєднався дует "Тельнюк: Сестри". Співачки виконали зворушливу композицію "Ти повертайся живим". Торік на цю пісню-звернення артистки спільно з ведучими ТСН до Дня збройних сил України зняли музичний відеокліп. 

Також на сцені чернігівської Філармонії для захисників виступали Світлана Тарабарова, Юлія Лорд, Марина Одольська, Анжеліка Рудницька, Олена Гончарук, Татьяна Піскарьова, Наталія Турбіна, Галина Волощук та поетеса-волонтерка Анастасія Дмитрук.

Нагадаємо, що "Жіночий концертний батальйон" на чолі з волонтеркою Надією Старцевою проводить концерти-подяки для наших захисників у регіонах України. У майбутньому такі теплі зустрічі плануються в Житомирі, Львові та  Дніпропетровську.