Марина Леончук розлучилася з чоловіком після 14 років шлюбу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча програми «Сніданок з 1+1» розповіла про початок нового життя.

Поділитися:

Зірка каналу 1+1 Марина Леончук приголомшила шанувальників звісткою. Після 14 років подружнього життя Марина та її чоловік Дмитро вирішили розлучитися. Про це ведуча розповіла в інтерв'ю виданню Viva!.

Ми прожили 14 років. І мені здається, у нас будь-який рік був критичним. Хоча сказати, що ми якась італійська сім'я, - ні. У нас не було гучних сварок і з'ясовувань стосунків, - поділилася Леончук.

Марина додала, що зараз зробила переоцінку себе і своєї поведінки. Ведуча припустила, що можливо, з боку здається, що вона безтурботний життєрадісний світлячок, а насправді, сказала Леончук, у неї складний характер.

Думаю, кожен наш спільно прожитий рік був складніший за попередній, а деякі рани ж не загоюються. Я ранила, зачіпала Діму, і він закрився. Ображаючи, я втрачала близьку і турботливу людину. Можливо, це і зруйнувало наші стосунки. Багато образ, злості, нерозуміння, любов йде, - поділилася ведуча.

Марина Леончук розповідає, що не розмовляючи, пара втрачає головне - розуміння. Ведуча зізналася, що одного разу чоловік сказав, що більше не готовий в цьому брати участь. Це і стало закінченням відносин.

Марина Леончук та її чоловік Дмитро пробули у шлюбі 14 років. У екс-подружжя підростає 6-річний син Гордій.

Нагадаємо, новий сезон програми Сніданок з 1+1 стартує з понеділка, 15 серпня, о 6:45 на каналі 1+1.

Новини по темі