Марія Бурмака згадала Кузьму і попросила не ображати Білик

Марія Бурмака згадала Кузьму і попросила не ображати Білик

В день народження відомого музиканта "Сніданок з "1+1" підготував спеціальний сюжет, присвячений його пам'яті  

Поділитися:

Сьогодні Кузьмі "Скрябіну" мало виповнитися 47 років. Щирий, справжній, такий, як є… Дуже любив подорожувати. Попри всенародну любов він був справжнім другом для своїх фанатів. Ніколи не  страждав на зіркову хворобу.  Не спізнювався на інтерв'ю та однаково ставився для всіх. Таким він буде для нас завжди.    

Марія Бурмака і Кузьма разом починали свій шлях на українській сцені. Він – лідер рок-гурту "Скрябін". Вона – актор та виконавець пісень у жанрі "співана поезія".  Співачка зізнається: все творче життя десь поряд був Кузьма. Коли його не стало, вона написала на своїй сторінці: "Обірвалось паралельне життя поряд".

Сьогодні вона завітала до студії "Сніданку з "1+1", щоб згадати творчий та життєвий шлях музиканта.

"Кузьма вмів бути своїм для дуже багатьох людей. Він дуже простими словами казав про важливі речі. Але  є одна дуже важлива річ: всі це зрозуміли, коли його не стало, - сказала Марія. -  У нас дуже люблять давати оцінки музикантам. Деколи музиканти опиняються по різні боки політичних барикад. Це може бути свідомий крок для когось, ситуація така.  Але музика переживає артиста. Суспільне життя Кузьми не було завжди  всім зрозумілим.  У нас були паралельні шляхи поряд, але також був період, коли ми були по різні політичні барикади.  Я ніколи не давала політичних оцінок музикантам, намагаюся не давати їх і тепер. Я всіх дуже прошу: не ображайте музикантів. Врешті-решт, коли його не стало… любов все одно перемагає. Музикант, як і будь-яка людина, робить промахи і помилки. Подумайте про те. Кузьма теж вчиняв не так, як всім хотілося. Можливо, хтось його не розумів. А зараз, коли його не стало – в серці пустка. Цієї непередбаченості, яскравості, теплоти, сміху не вистачає кожному".

Чому Марічка Бурмака стала на захист своєї колеги Ірини Білик - дізнавайтеся з сюжету: