Маша Єфросиніна в "Сніданку з 1+1": "Без Криму Україна неможлива"

Маша Єфросиніна  в "Сніданку з 1+1": "Без Криму Україна неможлива"

Відома телеведуча Маша Єфросиніна в гостях у "Сніданку з 1+1" закликала всіх українців єднатися. Ведуча дуже стурбована тим, що нині відбувається в Криму

Поділитися:

Відома телеведуча Маша Єфросиніна в гостях у "Сніданку з 1+1" закликала всіх українців єднатися. Ведуча дуже стурбована тим, що нині відбувається в Криму, і закликає українських політиків на діалог з кримчанами. Вона переконана, що сьогоднішній конфлікт можна вирішити лише з допомогою переговорів.

"Я дуже схвильована, тому що я дійсно бачу, що Крим у великій небезпеці. Це початок великої небезпеки для нашої країни. Це цілих 2 мільйони людей. І я всіх закликаю сконцентруватися зараз тільки на цій проблемі. Я маю на увазі політиків, звичайно. Я знаю, що перш за все зараз потрібно говорити з народом Криму", - каже вона.

Маша народилася і 17 років прожила в Криму, там мешкають її рідні і друзі. Вона дуже часто спілкується з ріднею, і каже, що нажаль, родичі не завжди їй вірять, а більше довірять російським ЗМІ, які часто викривлюють інформацію.

"Мені боляче від того, як використовується інформаційний простір, - зазначає вона, і звертається до всіх кримчан - Я вас дуже сильно прошу, дивіться українські канали, вони зараз по можливість переходять на російську мову, і не для того, щоб спекулювати, а для того, щоб ви розуміли про що йде мова, щоб ви чули правду. Намагайтеся вірити і слухати. Не слухайте ви спекуляції і провокації, подивіться на мене. Мене ніхто не ріже, не б'є, не стріляє в мене, хоча я, вся моя сім'я і все моє російськомовне оточення були на Майдані".

В кінці Маша Єфросиніна зізнається, що дуже любить Крим і вважає його невід'ємною частиною України.

"Крим не можна не любити. Це тепло, дух, посмішка нашої країни. Там завжди дуже м'яко, гарно і світло. Це невід'ємна частина. Без Криму Україна неможлива".

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна взяла участь в проекті "Україна єдина".