Медічі працює асистентом у Ольги Полякової, граф фон Полье - офіціантом, а принц Гани - промоутером

Медічі працює асистентом у Ольги Полякової, граф фон Полье - офіціантом, а принц Гани - промоутером

Три особи королівської крові - герої шоу каналу 1+1 "Принц бажає познайомитися" - приїхали інкогніто до Києва і оселилися в одній квартирі.

Поділитися:

Три особи королівської крові - герої шоу каналу 1+1 "Принц бажає познайомитися" - приїхали інкогніто до Києва і оселилися в одній квартирі. Принц Лоренцо де Медічі де Гатті ді Мартірано, граф Жак Анрі Антуан фон Польє де Ботенс і старший син короля Аккри Даніель Нії Арма Тего прибули, щоб знайти справжню любов ... Але любов - любов'ю, а кожен день принцам, щоб зберегти інкогніто, доведеться займатися незвичною, але обов'язковою справою - домашнім господарством. Мити підлоги, посуд, виносити сміття, готувати їжу, купувати продукти...  

Італійський принц виявився зовсім не пристосованим до життя за межами світу Медічі. Відразу заявив: "Не люблю прибирати. Я ніколи не мив туалет в своєму будинку. Але я можу готувати!". Втім, і готувати в новому будинку він теж не поспішав. Прибирати, втім, ніхто з принців не збирався.

На другий день перебування всім трьом героям видали гроші на проживання - в розмірі середньої зарплати в Києві - і мобільний телефон. Принцам навіть не дали можливості вибору професії - про місце роботи їх поставили до відома спеціальним листом. Їм самим було дуже цікаво випробувати на собі щось новеньке. Хоча й страшно. Принц де Медічі, наприклад, дуже злякався, коли граф фон Полье, читаючи для принца листа про його нову роботі, оголосив "Принц Лоренцо де Медічі починає працювати стриптизером в клубі сьогодні ввечері!". Це був жарт - у графа взагалі прекрасне почуття гумору! - Але Медічі спочатку дуже злякався і заявив "Але! Мій тато - в Київ, і фініта Лоренцо!". У результаті Лоренцо відправили працювати в офіс до співачки Ольги Полякової. Але весь ранок він провів у пошуках справжнього італійського еспресо, потім забрів у ресторан, де почастував кавою двох дівчат і в результаті, у перший же робочий день запізнився в офіс на 3 години. Природно, він отримав хорошу прочухана від своєї нової начальниці, але заявив, що вона йому симпатизує, хоч і не подає вигляду. Він ще ж не познайомився з самою Ольгою Полякової.

Що стосується графа Жака фон Полье, то його направили в ресторан, працювати офіціантом. Так французький аристократ став хлопцем на побігеньках ... В перший же день він чесно заробив свої чайові і поділився ними з напарницею-офіціанткою. Навіть дав їй зверху ще десятку "на парфум" і поніс додому свої перші 20 гривень. І, до речі, перший з принців познайомився з дівчиною і запросив її на побачення.

Спадкоємцю трону Гани і зірці футболу Даніелю Тегу дісталася робота промоутера - в перший день він проводив опитування серед жінок на вулицях, у другій - ходив по торговому центру в костюмі мультяшного персонажа.

На зустріч з племінницею таксиста Олександрою, Жак покликав і Даніеля - для підтримки. Принц з Гани прийшов на зустріч з квітами, а вже ближче до ночі їхня компанія поповнилася подругою Олександри і всі вчотирьох вирушили в клуб на дискотеку. Принц Лоренцо вирішив, в свою чергу, виспатися. Мабуть, щоб знову не запізнитися на роботу.

Що буде з принцами далі - кожен понеділок на каналі 1+1.