Меган Маркл і принц Гаррі влаштували сюрприз для своєї 99-річної фанатки

Герцоги Сассекські привітали свою 99-річну шанувальницю
GettyImages

Герцоги Сассекські привітали жінку з днем народження.

Поділитися:

За етикетом, члени королівської родини мають бути привітними зі своїми шанувальниками, але не можуть робити публічних заяв чи давати інтерв’ю. Та минулого тижня вагітна Меган Маркл і принц Гаррі вирішили трохи порушити це правило.

На свій 99-ий день народження Дафна Данн, велика шанувальниця герцогів Сассекських, отримала від них листа з привітаннями. Про зворушливий вчинок подружжя повідомляє іноземне видання ET Canada.

Дафна намагається не пропускати жодного виходу Меган Маркл і Гаррі та завжди спостерігає за ними в живому коридорі. Принц познайомився з жінкою у травні 2015 року, а пізніше представив її своїй дружині.

«Дорога Дафна, моя дружина і я посилаємо вам найтепліші вітання та побажання з нагоди вашого 99-річчя! Ми сподіваємося, ви зможете відзначити це свято в колі сім'ї – вас нарешті випишуть з лікарні. З днем народження, Дафна! З найкращими побажаннями, Гаррі і Меган, герцог і герцогиня Сассекські», — йшлося у листі.  

Раніше Дафну Данн запитували, як відбулося її знайомство з Гаррі. Виявляється, жінка просто надіслала йому повітряний поцілунок і принц сам до неї підійшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ім’я, стать та титул первістка Меган Маркл і принца Гаррі

Новини по темі