Мейхер стане парижанкою, а Шелепницька та Смирнова знову одні на репетиціях

Мейхер стане парижанкою, а Шелепницька та Смирнова знову одні на репетиціях

Створити на сцені справжнє кіно під власний акомпанемент доведеться учасникам шоу "Зірки в опері" цього тижня. Звичайно, дуети не залишать публіку без улюбленого "Привида опери", композиції з мюзиклу "Мулен Руж"

Поділитися:

Створити на сцені справжнє кіно під власний акомпанемент доведеться учасникам шоу "Зірки в опері" цього тижня. Звичайно, дуети не залишать публіку без улюбленого "Привида опери", композиції з мюзиклу "Мулен Руж" та невмирущої пісні "Нью-Йорк" Френка Сінатри.

Останній з перерахованих вище музичних творів обрали для свого виступу Надія Мейхер та Петро Радейко. Здавалося б, що треба зробити, аби виконання всесвітньо відомого хіта відрізнялося від інших? "Заспівати про Париж", - стверджує Надія Мейхер. "Я люблю подорожувати і найбільш близькою за духом мені є Франція, - продовжує співачка. – Вона входить до трійки моїх улюблених країн, в яких я відчуваю себе спокійно. Вулицями Парижу можу гуляти безкінечно, а мій син Ігор просто в захваті від Діснейленду".

Витончена та граціозна Надія й сама схожа на парижанку, співаючи французькою, а в постановці, де їй доведеться ще й танцювати, вражає елегантністю своїх рухів. То ж, під час виступу цієї пари глядачам доведеться вирішити, яке місто заслуговує на більшу любов: Париж чи Нью-Йорк – "Велике яблуко" захищатиме своїми вокальними партіями Петро Радейко.

В цей час Наталія Шелепницька виходить на сцену одна, адже Тіматі запізнився на літак і прилетить до Києва пізніше, аніж було заплановано. "Безумовно, готуватися одній до виступів, коли твій партер знаходиться в іншому місті, - непросто. Для того, аби дует звучав гармонійно, потрібні репетиції, - пояснює Наталія. – Проте я впевнена, що як не сьогодні, то Тіматі обов'язково приїде в день зйомок, і ми проведемо репетицію безпосередньо перед виступом".

Так само одна на своїх репетиціях й Тамара Смирнова, проте відсутність Стаса П'єхи вона сприймає досить спокійно і вбачає в цьому, навіть, користь для себе. "Це нормально, що я репетирую одна, - запевняє дівчина. – Стас – професіонал, а мені, у свою чергу, потрібно звикнути до сцени, прорепетирувати з балетом, адаптуватися до робочого процесу. Зі Стасом ми проходимо номер за кілька годин до зйомки, в нас є час і люди, які нам допомагають. Це нормальний робочий процес".

У постановці на пісню "Come what may" Тамарі доведеться навчитися спокусливо рухатися на фоні масштабних декорацій. Не знаю, як журі, але свого партнера Стаса П'єху - Смирнова напевне вразить досконалим зовнішнім виглядом і чудовим співом.