Микола Вересень розповів про свою сексуальну орієнтацію

Микола Вересень розповів про свою сексуальну орієнтацію

Микола Вересень розповів про своє справжнє ім'я, політику, алкоголь, смертну кару, свою сексуальну орієнтацію та зізнався в шпигунстві!

Поділитися:

"Доброго здоров'я , мене називають Микола Вересень, і це "Табу", - почуєте давно знайоме сьогодні о 22:00 в ефірі 1+1.

Аби зрозуміти, чим оновлене "Табу" буде різнитися від легендарної програми 90-их, ми завітали на зйомки першої програми. Вересень стояв посеред нової студії, а позаду нього світилися фото зірок шоу-бізнесу: "Хто всі ці люди?", - іронічно посміхався Микола.

Аби не йти до Вересня з пустими руками та дурними запитаннями, ми напередодні оголосили конкурс серед читачів facebook-сторінки каналу 1+1 на найпровокативніше питання Миколі Вересню. Найціквіші питання ми поставили ведучому, а відповідь зняли на відео.

Тож про Миколині табу можна дізнатися з перших вуст на youtube каналі 1+1.

Вересень розказує про своє справжнє ім'я, політику, алкоголь, смертну кару, свою сексуальну орієнтацію та зізнається в шпигунстві. Слідкуйте за facebook-сторінкою каналу 1+1.

"Допоки посеред вулиці Хрещатик люди не пісяють і не какають – залишається табу. Табу немає тільки в божевільнях – так в решті світу є табу", - стверджує Вересень.

Про те, чи дійсно є місце табу в божевільнях глядачі зможуть переконатися вже сьогодні. Журналісти програми "ТАБУ" відшукали єдину в Україні дитину-мауглі, яку виховали собаки, та дізнались як пізнавала людські правила життя вже молода жінка в божевільні.

Про що мовчать журналісти та знаменитості дивіться сьогодні в програмі "ТАБУ" о 22:00 на каналі 1+1. А про табу Миколи Вересня дивіться на youtube каналі 1+1.