Мільйонер Дмитро Борисов про участь у реаліті 1+1: які там ігри

Мільйонер Дмитро Борисов про участь у реаліті 1+1: які там ігри

Власник бізнес-імперії поділився враженнями від участі у реаліті "Мільйонер. Життя спочатку".

Поділитися:

Власник бізнес-імперії Дмитро Борисов поділився враженнями від участі у проекті "Мільйонер. Життя спочатку". На своїй сторінці у Facebook він зізнався: думав, що буде просто, а виявилося зовсім навпаки.

Нагадаємо, він провів тиждень без грошей у шахтарському містечку Красний Луч - шукав житло і роботу, плакав і потерпав від голоду.

"Коли я рік тому погодився на цей проект думав, що як і все в тєлєку - штучно, - поділився враженнями Борисов. - Але виявилося, що практично все, що я побачив і пережив - це реальність".

Шахтарське містечко на Луганщині справило на нього гнітюче враження.

"Постапакаліптичні ландшафти шахтарського краю, де занедбані терикони виглядають як Карпати. Тільки чорні. Похмурі. Люди, які пекельно працюють за 70 гривень на день. Молоді хлопці, які їдуть з сіл влаштовуватися в шахту, де платять "непогано", але мало гарантій, що повернешся живим зі зміни", - написав мільйонер.

Борисов зробив глобальні висновки - улюблену Україну потрібно рятувати власноруч.

"Головне, що більшість з цих людей, з якими мені пощастило провести цей тиждень у Красному Лучі, - не втрачають оптимізму. Роблять свою справу добре, сміються, відпочивають, випивають, народжують дітей і готують смачну їжу.

І це вселяє надію, що коли-небудь в нашій Країні все зміниться на краще. Що я зможу змінити свою улюблену Україну на краще", - написав мільйонер-оптиміст.

Нагадаємо, у 1 серії "Мільйонер. Життя спочатку" випробування життям звичайних українців пройшов автогонщик Вадим Нестерчук. Йому довелося стати офіціантом і таксистом.