"Міняю жінку" покаже вибух нігерійських пристрастей

"Міняю жінку" покаже вибух нігерійських пристрастей

У вівторок 19 листопада на 1+1 жінками поміняються чоловіки з України та Нігерії.

Поділитися:

У вівторок 19 листопада глядачі 1+1 побачать найбільш екзотичний та небезпечний епізод за всю історію існування проекту "Міняю жінку". Під час створення цієї серії знімальній групі довелося постійно ходити у супроводі озброєного охоронця, щоби зберегти власне життя.

Так далеко нога українських телевізійників ще не ступала! Цього разу обмін дружинами відбувся між українською та африканською родинами.

Нігерійка Бренда, яку рідний чоловік з радістю відправив в Україну, виявиться справжньою гурманкою. Як вона реагуватиме на нового "білого" чоловіка, що саме їй сподобається в Україні та чому Бренда вирішить їхати на обмін зі своєю маленькою донькою, дізнаємось у вівторок.

А киянка Ксенія стане найвідчайдушнішою з-поміж усіх учасниць проекту "Міняю жінку", бо їй доведеться на тиждень стати дружиною африканця та оселитися у передмісті Абуджі. Як Ксенія боротиметься з малярійними комарами, готуватиме нігерійську національну страву з меленої дині, козячих тельбухів та залишків рибного скелета, теж зможемо дізнатись вже у новому епізоді.

Дивіться "Міняю жінку" у вівторок 19 листопада на 1+1. Початок - о 22:30.

Нагадаємо, "Міняю жінку" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".