"Міняю жінку": Шанхайку шокували українські корови, а домогосподарку з Чернігівщини - китайська екзотика

"Міняю жінку": Шанхайку шокували українські корови, а домогосподарку з Чернігівщини - китайська екзотика

Учора глядачі шоу "Міняю жінку" стали свідками інтернаціонального обміну.

Поділитися:

Дві родини. Дві країни. Два світи... Учора глядачі шоу "Міняю жінку" стали свідками інтернаціонального обміну. На тиждень чоловіками, дітьми, традиціями і способом життя помінялися Ірина з Ковтунівки і Гуо Циньфень із Шанхаю.

Домогосподарка Ірина з Ковтунівки уже 22 роки самовіддано дбає про трьох своїх чоловіків: Коханого Вітю та двох синочків. 40-річна жінка ніколи не виїжджала за межі власного села, але весь час мріяла побачити інше життя.

"Може, у іншій сім'ї мама себе любить, і я зможу трошки себе полюбити", - сподівалася українка перед мандрівкою до чужого дому.

У цей час за 10 тисяч 936 кілометрів, у Китайському Шанхаї валізи до Ковтунівки пакувала ділова жінка Гуо Циньфень. Вона працює у великій логістичній компанії і навіть боїться думати про те, що може стати домогосподаркою. Про китаянку щоденно дбає чоловік-кардіолог. У будь-який момент він готовий взяти на свої плечі клопоти коханої дружини й гарантувати їй спокій і комфорт.

Можете собі уявити подив шанхайки, яка з затишного й трохи гламурного гніздечка потрапила до українського села, де її  зустрічали… кури. Після порції переляку від знайомства з пернатими, Гуо Циньфень отримала шок від споглядання корів. Спочатку мешканка мегаполісу прийняла цих тварин за коней, а вже за кілька днів навчилася їх доїти. Словом, час у Ковтунівці китаянка не витрачала даремно. Вона не лише навчилася поратися по господарству, а й показала тимчасовому чоловікові, як варто ставитися до жінок.

Українка ж Ірина весь час намагалася звикнути до шанхайських райських умов. То її дивували десятки кнопок на унітазі, то лампа, яка не лише освітлює, а й обігріває дім. Жінка відчайдушно дегустувала екзотичні овочі, й зі всіх сил намагалася відшукати підхід до чужої родини. Вдалося. А як саме, дивіться у випуску: