"Мій малюк зможе" стартує на "1+1" у червні

"Мій малюк зможе" стартує на "1+1" у червні

Це проект, у якому діти розважаються, а батьки зможуть заробити гроші на їхню освіту.

Поділитися:

У червні на телеканалі "1+1" стартує нове ігрове сімейне шоу "Мій малюк зможе" - українська адаптація американського формату "Bet on Your Baby".

Це проект, у якому діти розважаються, а батьки зможуть заробити гроші на їхню освіту.

У шоу "Мій малюк зможе" беруть участь пари батьків з дітьми віком від 2 до 4 років. У кожній програмі змагаються по 5 родин, які під час конкурсів мають передбачити дії свого малюка. Усі батьки переконані, що знають своїх дітей дуже добре, а проект "Мій малюк зможе" перевірить, чи це справді так і чи так безпомилково працює батьківська інтуїція. Наприклад, тато або мама мають угадати, що захоче з'їсти їхній малюк: тортик, моркву чи бутерброд, або чи зможе маля просидіти цілу хвилину спокійно, поки навколо нього на машинці їздитиме апетитне тістечко. 

У разі правильної відповіді батьки отримують грошову винагороду. Кожна програма складається з 3 етапів, і в кожному ефірі родина-фіналіст має нагоду виграти до 100 тисяч гривень на майбутню освіту своєї дитини.

Ведучою проекту стала Ірма Вітовська:

"На зйомках я багато спілкувалася і з батьками, і з дітьми. Перші перед зйомками були такими, як завжди, але коли починали спостерігати за своїми малюками у конкурсах, то самі ставали, як діти: стрибали, кричали, сміялись! А малята поза зйомками весь час крутилися біля мене. Хлопчаки постійно намагалися побажати мені всіляких успіхів: і щоб у мене було багато машин і квартир, і щоб Дід Мороз щодня приходив, і цукерки щоб не закінчувалися. А дівчатка старалися попрацювати над моїм образом: рекомендували то яскраві тіні на різні очі, то багато блискіток, то пишні сукні. І золоті підбори, без них нині, як виявилося, нікуди!"

Виробництво програми – "1+1 Продакшн".

У межах промо проекту "Мій малюк зможе" телеканал "1+1" запустив унікальний онлайн-ресурс http://maliuk.1plus1.ua/, який дозволить батькам завантажити улюблені фото своїх малюків та позмагатися за супер-приз: діти-переможці стануть обличчями телеканалу "1+1" у День захисту дітей.

Не втратьте нагоди побачити свого малюка в ефірі улюбленого телеканалу!