Модні тенденції від українських ювелірів 2016

Модні тенденції від українських ювелірів 2016

Доповнюйте свій образ трендовими прикрасами та завжди виглядайте стильно.

Поділитися:

Жодна жінка не вийде з дому, не доповнивши свій образ стильними прикрасами. Але мода не стоїть на місці, і щоб завжди виглядати розкішно, потрібно стежити за тим, як змінюється настрій його величності стилю.

Це можна зробити, відвідавши виставку Ювелір Експо, яка з 17 по 20 листопада пройде в Києві. Наймодніший український бренд срібних прикрас «Світозар» представить тут свою нову колекцію, яка припаде до смаку всім цінителькам справжнього стилю. В інтернет-магазині «Світозар» кожна модниця зможе знайти те, що зробить її образ по-справжньому розкішним.

Протягом багатьох років ювеліри фабрики Svitozar працювали над тим, щоб подарувати своїм клієнтам тільки найвишуканіші і гарні прикраси. Тому найновіші світові тенденції вони застосовують першими. Прикраси, створені в Україні, стали справжніми бестселерами в Європі і країнах СНД, а придбати їх першими можна як відвідавши інтернет-магазин компанії, так і на виставці, яка проходитиме в Києві.

Скільки каблучок є в модному арсеналі у кожної дівчини - не менше 2-3. Компанія Svitozar пропонує всім модницям додати в свій образ яскравих фарб і купити срібні каблучки прикрашені розписом з холодної емалі. Такі прикраси – це новинка поки на нашому ринку, тому будьте впевнені, що ви єдина серед подруг і знайомих будете носити наймоднішу прикрасу. При цьому можна вибрати такі прикраси як в наборі, так і окремо. А найбільш обізнані модниці зможуть порадувати себе як перснями з розписом, так і звичайними каблучками, виконаними в стилі мінімалізму.

В моду знову повертаються натуральні камені в розкішному імперському стилі. Навіть строгий офісний дрес-код дозволяє носити один перстень з натуральним каменем, так чому б не порадувати себе каблучкою з круглим бурштином? Янтар завжди вважався каменем, що приносить удачу в справах, тому на важливу ділову зустріч варто надіти таку прикрасу.

Для повсякденного образу важливо завжди бути різною, і серія каблучок з різнокольоровими фіанітами стане найкращим вибором для тих, хто не може зупинитися на одній прикрасі. Тепер кожна модниця зможе підібрати кілька каблучок під кожен наряд, адже в одній серії Svitozar пропонує прикраси з кольором каменю на вибір. А зважаючи на те, що ціни вас неодмінно потішать, не відмовляйте собі в задоволенні носити стильні каблучки з найкращого українського срібла.

Інформація на правах реклами.

Новини по темі