Модні весільні зачіски 2016

Модні весільні зачіски: Тренди 2016

Весільний блогер розповіла про модні весільні зачіски на волосся різної довжини.

Поділитися:

Модні весільні букети: Тренди 2016 рокуВесілля - це свято, про яке мріє кожна дівчина с дитинства. Читаючи казки, вона уявляє найгарнішу сукню, найстильнішу зачіску та принца. У дорослому віці жінки ставляться більш прискіпливо до організації найважливішого дня в житті: обирають модний весільний макіяж, шукають натхнення у глянцевих виданнях, читають поради весільних експертів.

Весільний блогер Юлія Метеліна, яка брала участь у проекті Чотири весілля, мала змогу оцінити не лише свято, а й образ наречених. Експерт стверджує, що зачіска - надзвичайно важливий момент у підготовці до весілля.

Актуальним напрямком весільних зачісок в 2016 році залишається романтичний образ. Зазвичай довге волосся збирають, але зачіска не повинна бути ідеально гладкою. Виграшно виглядає зібране з окремих локонів. Аксесуарами романтичного стилю можуть бути квіти або прикраси, ненав’язливо закріплені у волоссі.

Зібрані зачіски

Найпоширеніший варіант для весільних зачісок - це зібране на потилиці волосся з ніжними локонами. Існує безліч варіантів зібраних зачісок. Їх можна прикрасити різними аксесуарами - великими штучними або натуральними квітами, брошками з камінням та гребінцями.

Зачіска з локонами

Якщо у вас довге волосся, не варто збирати його в тугу зачіску. Його можна красиво накрутити, зібрати в "мальвінку" і прикрасити додатковими аксесуарами - стрічками, квітами, брошками, вінками.

Весільні зачіски з косичками

Коса виглядає багато та підкреслює густе волосся. Коса, яка підходить формі обличчя, зробить ваш образ казковим та вичурним. Експерт радить експериментувати з різними варіантами плетіння, прикрасивши волосся стрічками, обручем чи брошкою з камінням.

Весільний макіяж: Тренди 2016 рокуВажливим елементом весільної зачіски є правильний вибір прикрас. У 2016 році стилісти надають перевагу декоративним гребеням зі стразами, камінцям Swarovski, витонченим квітам, шпилькам з розсипом дрібних квіточок або з однією крупною квіткою. Також актуальні діадеми, обручі, стрічки, мініатюрні капелюшки-таблетки і витончені вуалетки, які замінюють традиційну фату.

Щоб зробити модну весільну зачіску, не обов’язково мати довге волосся. Трішки фантазії та правильні аксесуари доповнять ваш образ та зроблять день весілля незабутнім.