Модний показ за участю ведучих 1+1 завершить епатажна зірка

Модний показ за участю ведучих 1+1 завершить епатажна зірка

Яскрава блондинка Василиса Фролова вийде на подіум Ukrainian Fashion Week в образі від Лілії Пустовіт.

Поділитися:

Яскрава блондинка Василиса Фролова, ведуча нового шоу "Тьотки і шмотки" на телеканалі ТЕТ, вийде на подіум Ukrainian Fashion Week в образі від Лілії Пустовіт.

Вихід епатажної Фролової на спеціальному показі "Fashion в прямому ефірі" 12 жовтня буде фінальним і найбільш інтригуючим.

Читайте: Хто з зірок 1+1 вийде на подіум Ukrainian Fashion Week

Лілія Пустовіт сама вибрала Васю своєю моделлю і так це коментує: "У Василиси дуже незвичайний образ, зовсім не характерний для типової української жінки. Вона космополіт. Яскраво виражений урбан - це характер образу Василиси. Довга романтична сукня, дібрана для цього показу, буде згладжувати динамічний і різкуватий характер нашої моделі. Вася завжди різна. Їй личать і яскраві, і ніжні пастельні кольори. На подіум вона вийде у знаковому для нашої нової колекції платті. Його принт, а також кольорова гамма стануть весняними трендами. Загалом, Васин лук буде сучасним, модним, шикарним".

Василиса Фролова з натхненням сприйняла цей подіумний експеримент і вбрання від найбільш знаного дизайнера країни.

"Сукня, в якій мені пощастило продефілювати, може мати кілька трактувань. А оберу я те, що відповідатиме моєму настрою 12- го числа. Хай яким він буде, під найтоншу шпильку чи грубу тракторну підошву, я буду впевнена у своєму вбранні", - підкреслила Вася Фролова.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться на головному подіумі 12 жовтня в 21.30 в рамках Ukrainian Fashion Week.

Фото: Лідія Таран у стилі "романтік" відкриє показ Ukrainian Fashion Week

У ньому візьмуть участь ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сєнічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.