Молодша донька Олі Полякової святкує перший ювілей: "Моя Амазонка"

"Ти як вітер, непередбачувана і свіжа" – молодша донька Олі Полякової святкує День народження
Instagram/polyakovamusic

Донька Олі Полякової Аліса святкує 10-річчя.

Поділитися:

Молодша донька співачки Олі Полякової Аліса святкує перший ювілей: дівчинці виповнилося 10 років! Оля Полякова присвятила їй допис на своїй сторінці в Інстаграм, де описала найкращі якості доньки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками» на 1+1: номер пам’яті Григорія Чапкіса та Оля Полякова у ролі запрошеної судді

Моя Амазонка! Така унікальна, смілива, чесна, безстрашна, гуморна, талановита дівчинка! Ти як вітер, непередбачувана і свіжа, здатна своєю силою перевернути все на своєму шляху, завжди, з раннього дитинства знаєш, чого ти хочеш, і інше не пропонувати!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Співачка не раз розповідала про те, що її молодша донька більш характерна, ніж старша, і що деколи її запити можуть бути незрозумілими суспільству: наприклад, Аліса хоче, щоб її називали "бомж Валєра", а також просила у батьків купити чоловічі плавки. Так само і з фотографіями: Оля Полякова пише, що їм потрібно було зробити 1000 знімків, щоб отримати одне, яке можна викладати.

Щоб зробити ці фото, треба було зробити 1000, з обличчям, яке не схвалило б суспільство. Але я схвалюю і люблю будь-яку твою пику, бо в них вся ти – непокірна, творча, і самобутня! Люблю тебе, мій коханий Валєрчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які незвичайні суперздібності мають зірки (Горбунов, Каменских, Білик дивують прихованими талантами)

Нагадаємо, що Оля Полякова має двох доньок: 16-річну Машу та 10-річну Алісу від чоловіка Вадима Буряковського. Нещодавно на співачку нахлинула велика хвиля хейту за те, що вона підтримала старшу доньку, яка співала пісні з нецензурною лексикою. Як вона це коментує дивіться у відео:

Новини по темі