MONATIK дарує учасникам Голос. Діти 3 особистий талісман

Зірковий тренер зізнався, яких дітей шукає для своєї команди.

Поділитися:

На «Голос.Діти-3» прийде прихильниця Руслана Квінти і дівчинка-бардУ студії «Сніданок з 1+1» популярний артист і зірковий тренер вокального шоу «Голос. Діти 3», що стартує 2 жовтня о 21:00 на 1+1, MONATIK розповів про роботу із маленькими співаками та про перший суддівський досвід.

Зірковий тренер переконує, що ніщо не дарує такий потужний заряд енергії та позитиву, як спілкування з дітьми.

Коли я йшов на сліпі прослуховування, я відчував себе так, наче йду на іспит. Але як тільки почув першого учасника, зрозумів, що «Голос. Діти» – це найкраща пригода, яка може трапитися з тренерами і глядачами, – каже популярний співак.

Учасники «Голос. Діти 3» тепло сприйняли нового тренера проекту. За лаштунками маленькі таланти називають його «MONATIKТренер «Голос. Діти» MONATIK вперше розкрив подробиці особистого життя – музичний братик».

У студії «Сніданок з 1+1» співак зізнався, що на «сліпих прослуховуваннях» третього сезону він шукає дітей, які не бояться експериментувати в музиці.

Я даю повну свободу учасникам своєї команди, ми будемо творити нову українську музику і давати свіжий подих відомим хітам, – каже MONATIK.

Зірковий тренер MONATIK розповів, що кожному учаснику своєї команди він дарує особливий талісман.

Цей значок я дарую кожному своєму підопічному. Він символізує життя людини, злети і падіння, яких не потрібно боятися, адже вони нас вчать. Я щиро вірю, що цей талісман подарує дітям мотивацію і віру в себе, – зізнався тренер.

Психолог проекту «Голос.Діти» розповіла, як вибрати хобі для дитиниЗа словами MONATIK, він завжди вчить дітей, що шоу – це школа, з якої вони повинні вийти самодостатніми та досвідченими артистами. Проте найголовніше – перемагати в житті.

Нагадаємо, прем'єра третього сезону «Голос. Діти» відбудеться 2 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1». Тренерами «Голос.Діти-3» стали Тіна Кароль, Потап і MONATIK.

Учасники нового сезону проекту – «покоління вільних», адже вони – сучасні, яскраві і вільні від стереотипів, з унікальними тембрами і найсильнішими голосами.

З прем'єрою «Голос. Діти 3» 2 жовтня стартує Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».