Московський офіс YouТube задовольнив скарги онлайн-ресурсу бойовиків з News-Front

Московський офіс YouТube задовольнив скарги онлайн-ресурсу бойовиків з News-Front

Зараз відеоканал ТСН на YouTube не доступний.

Поділитися:

Проросійські сепаратисти скористались вадами системи та заблокувати канал ТСН на YouTube.

Причиною стала скарга просепаратистського ресурсу News-Front на начебто незаконне використання фрагменту їх відео в одному з сюжетів ТСН. Зараз відеоканал ТСН на YouTube не доступний.

YouТube став заручником власних правил, адже ресурс News-Front неодноразово публічно заявляв про можливість використовувати свої відео, але в ситуації з найвпливовішим українським новинним YouТube каналом просепаратистські ЗМІ вирішили змінити правила.  

Це не перша атака на сторінку ТСН на YouTube, що стала можливою через вади в системі сервісу, коли задовольняються вимоги навіть незаконних  протерористичних  організацій. Проросійські терористи та російські провладні ЗМІ намагаються використовувати всі можливості під час цієї гібридної війни.  В жовтні 2014 року російський телеканал "Звезда", який підтримує агресію Росії в Україні, звернувся до московського офісу YouTube з аналогічними претензіями. 

У відповідь на сьогоднішнє блокування  телеканал "1+1" вже направив до представництва YouTube вимогу відновити роботу еккаунту ТСН та буде вимагати віднести Україну до юрисдикції центрального офісу американської компанії, адже Україна перебуває у стані неоголошеної війни з Росією і ситуація коли інформаційні ресурси залежать від рішень московського офісу, є неприйнятною.

Наразі ТСН  очікує на справедливу відповідь відеохостингу, яка має бути надана протягом двох тижнів. Ми сподіваємось, що резонанс таких необґрунтованих дій у час інформаційної війни допоможе прискорити рішення щодо відновлення каналу та виведення України з юрисдикції московського офісу.

Канал ТСН на YouTube налічує більше 240 тисяч підписчиків і посідає перше місце за аудиторією серед новинних програм телеканалів України.

Зараз відео ТСН доступно на сайті tsn.ua