Моторний обере найкращу композицію на фестивалі "Пісні, народжені в АТО"

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Цієї суботи, 21 травня, у Дніпрі відбудеться Фестиваль "Пісні, народжені в АТО".

Поділитися:

Під час фестивалю з вуст бійців пролунають композиції, які були написані ними у зоні бойових дій. Це буде поезія під гітару та душевна лірика бійців. Гала-концерт відбудеться о 16:00 у літньому театрі парку Шевченка. Вхід вільний.

До журі фестивалю увійшли ведучий новин Спецкор на каналі 2+2, військовий кореспондент ТСН Олександр Моторний. Також серед членів журі шоумен Андрій Джеджула, співачка Світлана Тарабарова, волонтери та багато інших.

Мене запросили взяти участь у цьому фестивалі друзі з 93-ої бригади ще в березні – я одразу погодився. І взагалі ця подія у Дніпропетровську буде місцем довгоочікуваних зустрічей з героями нашого часу, з якими за ці два роки в АТО нас не раз зводила доля і ми справді поріднилися.  На гітарі я граю, як кажуть «три акорди» та не є професійним музикантом, тож оцінювати творчість хлопців буду тільки душею. Ось від якої пісні відучую тремтіння, мурашки – та і отримає більше балів та лишиться в моєму серці. Проте насправді журі – це просто формат фестивалю, я вважаю, що сьогодні всі фронтові музиканти гідні перемоги та визнання. Дякую їм за все, - зазначив Олександр Моторний.

Прослухавши всі заявки, журі конкурсу "Пісні, народжені в АТО", визначило, що кількість заявок, які надішли на розгляд журі конкурсу, значно перевищило ту кількість конкурсантів, котрих організатори були готові запросити на гала-концерт! 

У програмі будуть брати участь 20 конкурсантів, хоча спершу планувалося 10 учасників гала-концерту.

Новини по темі