На "1+1" історія про всепереможне кохання – "Моє щасливе завтра"

На "1+1" історія про всепереможне кохання – "Моє щасливе завтра"

Із 27 квітня на "1+1" стартує 16-серійна картина, що поєднує мелодраматичний сюжет і елементи детективу, - "Моє щасливе завтра"

Поділитися:

Із 27 квітня на "1+1" стартує 16-серійна картина, що поєднує мелодраматичний сюжет і елементи детективу, - "Моє щасливе завтра". Це історія про сліпе кохання і всепереможну любов. Головні ролі в картині зіграли Олена Аросьєва, Кирило Сафонов і Анна Казючиц. Дивіться першу серію картини "Моє щасливе завтра" у понеділок, 27 квітня, о 21:00 на каналі "1+1".

- Наша історія про те, що навіть неможливе стане можливим, якщо любити й вірити. В основі серіалу "Моє щасливе завтра" - історія помсти, розказана через круто закручений сюжет і яскраві характери. Вона багатошарова й багатозначна. Всі пристрасті оголені, як дроти під високою напругою, - каже режисер серіалу Олексій Рудаков.

У центрі сюжету – красуня-школярка Віка з маленького приморського містечка, яка, як і всі її ровесниці, мріє зустріти прекрасного принца й поїхати до столиці. І ось мрія дівчини здійснилася. Але красивий союз з московським бізнесменом Кирилом незабаром дає тріщину. Незважаючи на зраду чоловіка і загибель близьких людей, Віка не здається і намагається досягти справедливості й помститися своїм кривдникам...

- Ця роль - подарунок для будь-якої актриси. Мені було дуже цікаво зіграти те, як моя героїня проходить складний шлях від 16 до 30 років. З тихої, інтелігентної домашньої дівчинки вона перетворюється на сувору й непохитну бізнес-леді. У житті моєї героїні все заплутано і складно: вона метушиться, як поранена пташка, стукає то в одні двері, то в інші, відчайдушно бореться за своє щастя. Але головне - не опускає рук, - розповідає виконавиця головної ролі, актриса Олена Аросьєва.

Основними знімальними майданчиками для фільму стали Москва і Севастополь. Причому в Криму зйомки відбувалися у вересні, який видався аномально холодним. Незважаючи на це, Олені Аросьєвій доводилося купатися, бо знімали літо. Вся знімальна група була в куртках і шапках, Олена ж мала насолоджуватися "спекотною літньою" погодою, як було в сценарії.

Крім купання в крижаній воді, актрисі ще довелося... вивчити німецьку. Аросьєва попросила знайому німкеню записати на диктофон текст і слухала його днями й ночами, щоб спробувати відтворити правильний німецький акцент. Врятувало тільки те, що героїня Олени за сценарієм – емігрантка, і акцент навіть додав шарму, і все вийшло якнайкраще.

Дивіться серіал "Моє щасливе завтра" з понеділка по четвер о 21:00 на "1+1".

Новини по темі