На 1+1 прем'єра - дивовижна та драматична історія кохання у серіалі "Асі"

На 1+1 прем'єра - дивовижна та драматична історія кохання у серіалі "Асі"

"Асі" - це драматична історія кохання, яке спалахнуло, мов блискавка, але розгорілося так сильно, що може зруйнувати все на своєму шляху.

Поділитися:

1+1 починає показ серіалу, який підкорив мільйони глядачів. "Асі" - це драматична історія кохання, яке спалахнуло, мов блискавка, але розгорілося так сильно, що може зруйнувати все на своєму шляху.

Дивіться 1 серію вже сьогодні, 6 січня. Початок - о 17:10.

Головну чоловічу роль зіграв відомий актор Мурат Йилдирим, знайомий глядачам 1+1 за серіалом  "Любов та покарання". А виконавиця ролі Асі - Туба Буйукустун - завдяки саме цій роботі була визнана найкращою акторкою Туреччини.

Асі - дочка фермера, який розорився. А ще таку назву має загадкова річка, яка тече на її батьківщині.

Одного дня молодий бізнесмен зі Стамбула на ім'я Демір приїжджає у цю місцевість, щоб втамувати болючі спогади про смерть матері - колись давно вона загинула у водах цієї ріки.

Зустріч Деміра та Асі влаштувала сама доля. Спочатку він приймає її за сільську дівчину, яка працює в полі. Та дивним чином краса і розум Асі не дають йому спокою. Може, через те, що дівчина нагадала йому матір-наймичку, яку він утратив тут в дитинстві.

Поки Демір збирає інформацію про сім'ю, яку він вважає винною у смерті матері, потяг до Асі щодня стає сильніший. Однак бізнесмена чекає сюрприз - Асі виявляється тісно пов'язана із ненависною родиною.

Дивіться серіал "Асі" з понеділка по п'ятницю на 1+1.

Нагадаємо, "Асі" онлайн дивіться на сайті 1+1.