На 1+1 прем'єра мелодрами "Все одно ти будеш мій"

На 1+1 прем'єра мелодрами "Все одно ти будеш мій"

Цієї неділі, 6 грудня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій" про кохання та силу жіночого характеру. Це вітчизняний продукт виробництва "1+1 Прода

Поділитися:

Цієї неділі, 6 грудня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій" про кохання та силу жіночого характеру. Це вітчизняний продукт виробництва "1+1 Продакшн", знятий українською командою за участю українських акторів.

"Це історія про те, як мрії ведуть тебе вперед і про те, що в житті не буває поразок, тому що на кожну ситуацію можна подивитися з різних боків, адже випробування даються, щоб стати сильнішими. Головне – вірити в любов і власні сили", - говорить креативний продюсер "1+1 Продакшн" Олена Єремєєва.

У центрі сюжету любовний трикутник: уклавши з друзями парі, представник "золотої молоді" Микита спокушає студентку-відмінницю Альону. Після довгих залицянь дівчина звертає на нього увагу і вірить у щирість його почуттів. У той же час в Альону закоханий бідний студент Михайло. У нього немає можливості підносити їй дорогі презенти або влаштовувати прогулянки на яхті, тому хлопець вважає себе недостойним її уваги. Незабаром Микита кидає Альону, і тепер вона наполегливо працює над собою, щоб довести, що гідна бути поруч з ним: вчить мови, бере уроки етикету, змінює імідж. Роман, який починався з дурного жарту, перетворився в історію довжиною в життя, а вирішиться найнесподіванішим чином.

У фільмі зіграли молоді талановиті актори: Валерія Ходос (Альона), Олександр Попов (Микита) і Данило Мірешкін (Михайло). Також в картині можна буде побачити популярних українських акторів Станіслава Боклана та Олену Стефанську.

"У житті жінки часто обирають "поганих хлопців". А насправді варто придивитися до тих, хто знаходиться поруч, тим, хто скромніше і добріше. Я вперше граю негативного персонажа. Але до свого героя я не ставлюся погано. Адже він просто йде на поводу у оточення. Він не настільки поганий, як про нього можна подумати, він просто слабкий характером", - зізнається Олександр Попов, який зіграв у серіалі головну роль.

Зазначимо, що мелодрама "Все одно ти будеш мій" є першим чотирисерійним телепродуктом виробництва "1+1 Продакшн".

Нагадаємо, що саундтрек до мелодрами – однойменну пісню – виконала фіналістка "Голосу країни-5" Катерина Рибак, а музику написав музичний продюсер проекту Руслан Квінта.

Подробиці дивіться у програмі "Сніданок з 1+1" онлайн:

Новини по темі