На 1+1 прем`єра нового шоу -"10 кроків до кохання"

На 1+1 прем`єра нового шоу -"10 кроків до кохання"

16 жовтня в ефірі "1+1" прем'єра ігрового шоу "10 кроків до кохання".

Поділитися:

16 жовтня в ефірі "1+1" прем'єра ігрового шоу "10 кроків до кохання". Україна перша країна в світі, яка взялася за адаптацію оригінального формату компанії Zodiak. Ведуча шоу - Васіліса Фролова.

Суть гри полягає в пошуку головним героєм своєї ідеальної половинки. У кожному випуску одночасно беруть участь 11 чоловік - головний герой (хлопець чи дівчина) і 10 учасників протилежної статі. Герой не знайомий з учасниками, не бачить їх і нічого про них не знає. Він / вона може судити про претендентів тільки з їх особистих речей: книг, м'яких іграшок, улюбленої музики або футболки.

Герой проходить кілька турів, під час яких виключає по одній ту річ, господаря / господиню якої він не уявляє поряд з собою. Учасники, чия річ отримала відмову, вибувають з гри і спускаються вниз. Тут головних героїв чекають найнесподіваніші сюрпризи і навіть можливі розчарування: дівчина, яка читає Карла Маркса цілком може мати симпатичні форми, а хлопець, що засинає з плюшевим ведмедиком, може виявитися невиправним романтиком із зовнішністю Джорджа Клуні.

На кону - романтична поїздка в Париж і шанс на доленосну зустріч із супутником життя. У програмі вже знялися деякі учасники шоу "Голос країни" та інші, не менш відомі холостяки і холостячки.

- Мені в цьому проекті дісталася дуже благородна місія: я допомагаю симпатичним і відомим людям знайти близьких cобі по духу, - вважає Васіліса Фролова. - Шоу вийшло веселим. Радісно було бачити, як на наших очах за одну годину у людей зав'язувалися серйозні відносини і вони йшли зі зйомок, обнявшись.

Головною героїнею першої програми, яка наважилася практично наосліп знайти свою другу половинку, стала фіналістка "Голосу країни" Антоніна Матвієнко.