На "1+1" прем'єра серіалу "Чорна троянда"

На "1+1" прем'єра серіалу "Чорна троянда"

У понеділок, 22 червня, о 17:15 на каналі "1+1" відбудеться прем'єра драматичної і заплутаної турецької історії "Чорна троянда"

Поділитися:

У понеділок, 22 червня, о 17:15 на каналі "1+1" відбудеться прем'єра драматичної і заплутаної турецької історії "Чорна троянда". Це історія війни двох люблячих жінок, які готові піти на все, щоб захистити свою любов. Головні ролі в картині зіграли відомі турецькі актори Озджан Деніз, Едже Услу, Азлем Конкере та ін.

Дія телесеріалу "Чорна троянда" відбувається в барвистій турецькій глибинці. Сюжет серіалу стрімко розвивається навколо, здавалося б, звичайної турецької родини. Але її звичайність тільки уявна, адже надія і опора сім'ї, її голова - батько сімейства Мурат, вже довгий час живе в брехні, зникаючи тижнями у відрядженнях. Саме так він пояснює дружині свою довготривалу відсутність. Але жіноча інтуїція Ербу каже, що з її чоловіком відбувається щось недобре.

Сімейне щастя жінки опиняється під загрозою. Одного разу Мурат їде у справах до міста. Повернутися назад йому не судилося. Залишившись на самоті, мати трьох малолітніх дітей вирішує самостійно з'ясувати причину таємного зникнення свого коханого. І дізнається страшну таємницю, яку він приховував - у її палко коханого чоловіка є інша сім'я. Але Ерба не має наміру здаватися. Жінка готова на все, щоб врятувати свою сім'ю і повернути дітям батька. Однак і суперниця не має наміру так просто відмовитися від свого кохання. Чим закінчиться війна двох закоханих жінок не знає ніхто....

Дивіться серіал "Чорна троянда" з понеділка по п'ятницю о 17:15 на "1+1".

Новини по темі