На "1+1" прем'єра серіалу "Хороші руки"

На "1+1" прем'єра серіалу "Хороші руки"

Це драматична  історія про жінку-лікаря, яка заради щастя одних пацієнтів забирає найдорожче в інших і вірить, що творить добро.

Поділитися:

З 25 травня на каналі "1+1" – прем'єра 12-серійної мелодрами "Хороші руки". Це драматична історія про жінку-лікаря, яка заради щастя одних пацієнтів забирає найдорожче в інших і вірить, що творить добро. Однак їй доведеться дорого заплатити за свої помилки.

Головні ролі в стрічці виконали Олена Ксенофонтова, Кирило Сафонов і Микола Чиндяйкін. Дивіться першу серію фільму в понеділок, 25 травня, о 21:00 на каналі "1+1".

У центрі сюжету – головний лікар одного з найкращих пологових будинків міста Ольга Савельєва. Вона активно веде профілактику соціального сирітства та керує створеним нею центром "Щаслива мама". У центр з поліклінік стікається інформація про неблагополучних вагітних жінок, що мають намір відмовитися від дитини. З такими жінками проводять профілактичні бесіди, їх спрямовують у пологовий будинок до Савельєвої. А тут діти, від яких відмовляються горе-матусі, завдяки Ользі потрапляють у "хороші руки", тобто до заможних і благополучних, але бездітних людей. Звичайно, Ользі "дякують" значними сумами за сприяння, але вона вважає, що не торгує дітьми, а робить добру справу! Проте все змінюється, коли її сина Нікіту вбивають. Почавши розслідування, колишній чоловік Ольги, слідчий прокуратури Геннадій Мухін, виявляє, що воно пов'язане з її діяльністю, про яку він навіть не підозрював...

"На жаль, ми живемо в такому неоднозначному світі, де не все відбувається за совістю. І історій, пов'язаних із недобросовісним усиновленням, безліч. Наша героїня часто навіть не замислюється про свої вчинки, їй здається, що вона робить усе так, як треба. Мені потрібна була актриса, яка в кадрі була б переконана у своїй правоті. І Олена Ксенофонтова чудово впоралася з цим завданням", - каже режисер Юрій Кузьменко.

"Я давно хотіла зіграти щось подібне й дуже рада неоднозначності цієї ролі. Хоча моя громадянська і людська позиція розходиться з позицією Ольги. Моя героїня - людина, яка неймовірно помилилася і дорого заплатила за це. Це дуже повчальна, цікава і незвичайна для телебачення історія", - говорить актриса Олена Ксенофонтова.

Знімали "Хороші руки" в справжньому пологовому будинку, який на той момент було закрито. Всі медичні операції, показані в серіалі, також справжні, а не постановочні. Операторам дозволили знімати реальні пологи і кесарів розтин. Акторів знімали окремо, а потім поєднували сцени при монтажі. Також знімальну групу консультували акушери-гінекологи.

Дивіться серіал "Хороші руки" з понеділка по четвер о 21:00 на "1+1".