На 1+1 прем'єра серіалу "Корольок – пташка співоча"

На 1+1 прем'єра серіалу "Корольок – пташка співоча"

Гучна прем'єра відбудеться 24 листопада

Поділитися:

24 листопада о 17:10 на "1+1" гучна прем'єра - нова версія знаменитої історії кохання "Корольок - пташка співоча" від творців "Величного століття". Головну роль у серіалі виконав відомий турецький актор Бурак Озчивіт, який запам'ятався глядачам у ролі Балі Бея у "Величному столітті". Також у стрічці зіграла і "нова" Роксолана  Вахіде Перчин. Дивіться першу серію серіалу на "1+1" у понеділок, 24 листопада, о 17:10.

"Корольок - пташка співоча" - легендарна турецька історія про справжнє кохання, що подолало всі перешкоди та витримало випробування часом і розлукою. Головна героїня – Феріде, яку в дитинстві за її жвавість і любов до витівок прозвали корольком. У ранньому віці в неї помирає від сухот мати, і батько- військовий вирішує послати дівчинку у французький пансіон. За кілька років приходить звістка і про смерть батька Феріде... Сирота залишається під опікою тітки Бесіме. У тітки вона зустрічається зі своїм кузеном Кямраном. Дружба Феріде і Кямрана переростає в кохання. Та на шляху дівчини до щастя стають заздрісники, і весілля Кямрана й Феріде зривається. Але Феріде не зневіряється і вирішує сама творити свою долю. Дівчина покидає рідний дім і вирушає на пошуки роботи. І це тільки початок випробувань, які чекають у великому світі юну красуню. Та Феріде не має наміру здаватися і готова боротися за своє благополуччя і щастя. Тим більше, що доля подарує їй другий шанс і знову зведе з Кямраном...

- Ми створили новий проект, зберігши при цьому історію, душевність і теплоту оригіналу. Але характери багатьох героїв серіалу подано й зіграно зовсім по-іншому, ніж у попередніх версіях "Королька". Ми винесли на передній план розважальний бік, який додає динаміки всьому сюжету, - розповідає виконавець головної ролі Бурак Озчивіт.

Основна дія в серіалі розгортається в маєтку, де живе Феріде. Для зйомок цих сцен творці серіалу орендували будинок Решата Паші, розташований у найбільш древньому районі Стамбула, Кадикеї. На оренду, а також придбання та монтаж декорацій і предметів побуту, щоб відтворити в кадрі відповідну атмосферу, творці серіалу витратили більше мільйона доларів.

Дивіться серіал "Корольок - пташка співоча" з понеділка по п'ятницю о 17:10 на "1+1".

Новини по темі