На "1+1" стартував другий сезон шоу "Від пацанки до панянки"

На "1+1" стартував другий сезон шоу "Від пацанки до панянки"

24 серпня на каналі "1+1" стартував другий сезон одного з найбільш успішних реаліті-шоу - "Від пацянки до панянки". 

Поділитися:

24 серпня на каналі "1+1" стартував другий сезон одного з найбільш успішних реаліті-шоу - "Від пацянки до панянки".  

Понад 5000 тисяч справжніх хуліганок виявили бажання змінити своє життя на краще та стати ученицями  Школи справжньої  пані. Але шанс на кардинальні зміни отримали тільки десятеро з них. Як зауважує продюсер "пацанок" Оксана Кучерова, дівчата-учасниці  другого сезону виявилися ще більш відчайдушними та нестриманими.  "Учениці, які прийшли на кастинг  другого сезону ще агресивніші, ніж учасниці першого - постійно лаються та б’ються, - ділиться Оксана. - Вони переконані, що це суспільство не для них, а вони - не для цього суспільства. Але ми навчимо їх бути елегантними та вишуканими".

Вже наступного тижня на дівчат чекають перші випробування у Школі справжньої пані. Перший тиждень для учасниць виявився найважчим – адаптація до життя у Школі проходила проблемно, пацанки зривали уроки, лаялися із вихователями та билися одна із одною. Навіть вихователі, озброєні досвідом першого сезону, були шоковані поведінкою абітурієнток – так, одна з вихователів, пані Оксана, наступного після зустрічі із дівчатами дня не вийшла на роботу.

Отже, знайомтесь з ученицями Школи справжньої пані у другому сезоні:

Духлій Вікторія, 27 років, Київ.
"Гроза" одного із спальних районів Києва – там її знають усі. Справжня задирака – дівчину ще у школі боялись однолітки, сусіди й перехожі. Вікторія постійно епатує публіку, краща подруга навіть соромиться їздити із нею у транспорті. Вищої освіти немає. Безробітна. Не одружена, дітей не має.  

Комарова Наталія, 23 роки, м. Маріуполь.
Має нетипову для жінки професію -  машиніст мостового крану на заводі "Азовмаш".  "Свій пацан" серед чоловічого колективу. Захоплюється футболом та пивом. Виховувалась  у інтернаті. Через "пацанячу" зовнішність та поведінку не може знайти  щастя в особистому житті:  чоловіки сприймають її як "хлопця".      

Луценко Алла, 22 роки, м. Одеса.
10 років займалась гандболом, здобула титул чемпіонки України. Але  через запальний характер не знайшла спільної мови із тренером та  покинула спорт. Тепер працює адміністратором магазину молодіжного одягу. Сама Алла зовсім не має  жіночого одягу. Дівчину виховувала бабця, мама загинула молодою.    

Назарчук Оксана, 23 років, с. Прилуцьке, Волинська область.
Оксана не має вищої освіти та роботи. Живе за рахунок чоловіків, із якими знайомиться в Інтернеті. Любить розважатись, часто зникає з дому.  Ініціатором "перевиховання" Оксани у Школі Справжньої  Пані стала сестра.  Катерині боляче дивитись,  як через Оксанину поведінку страждає  мама.   

Суховерхова Наталія, 23 роки, м. Луганськ.
Любить міні-спідниці та високі підбори,  рожевий колір  і стрази. Шкільний атестат Наталі вражає – більшість оцінок за дванадцятибальною шкалою "2" та "1". У 15-ти річному віці Наталя із подругами мала серйозні неприємності з законом – через влаштовану бійку проти дівчини було порушено кримінальну справу. Тоді санкцій майбутній учениці Школи справжньої пані вдалося уникнути лише через неповноліття. Дівчина мріє одружитись із мільйонером та жити на Ібіці.

Тарасюк Таїсія, 21 років, Вінниця.
Народилася і вчилася у Вінниці, закінчила лише 9 класів. Хоча Таїсія ніде не працює, їй вдається тусуватись у найдорожчих нічних клубах та їздити на дорогих автомобілях. Розпорядок дня -  сон до обіду,  салон краси,  магазини,  ресторани, нічні клуби до ранку.  Легко витрачає гроші та ніколи не відмовляє собі у забаганках.  З батьками не спілкується,  друзів немає.   

Хуріна Ольга, 27 років, Львів.
Закінчила Дрогобицький  Національний педагогічний Університет з червоним дипломом. Вільно володіє  англійською  та німецькою  мовами.  Була однією із найперспективніших  студенток,  але занадто захопилась алкоголем. Нічим не займається, немає ні роботи, ані захоплень,  ані перспектив.  П’є щодня.  Живе із старенькою  бабцею.  Мама уже багато років живе в Іспанії.   

Юношева Лідія, 29 років, Алчевськ.
Відлюдниця. Живе за кілька кілометрів від Алчевська  у дачному селищі: без води,  опалення  та газопостачання, проте із купою  тварин – усіх  Ліда знайшла на вулиці.  Має дві вищих  освіти: зоотехніка та системного адміністратора.  Прочитала безліч книг.  Працює черговою  в школі. Має 7річний стаж вживання наркотиків, із якими зав’язала та тепер прагне розпочати нове життя.

Дроботенко Людмила, 25 років, Донецьк
Люда кілька років заробляє  стриптизом у нічних клубах. Ще одним джерелом заробітку є чоловіки,  які періодично з’являються в її житті. За освітою Люда -кондитер.  Більш за все вона любить  божевільні витівки, гулянки і не відчуває  жодного сорому, демонструючи своє тіло.  Але разом з тим, Людмила сподівається, що після проекту оточуючі стануть поважати та захоплюватися нею. Дівчина мріє змінити свій стиль життя та спосіб заробітку.  І, звичайно, вийти заміж

Юрчук Олена, 24 роки, Біла Церква.
Олена - душа компанії. Гуляє  так, "що знає  і Заріччя, й міліція".  Неодноразово потрапляла до міліції за порушення громадського порядку. До усього ставиться з гумором.  Хоче відкрити у собі жінку.  Мама Олени плаче, коли розповідає, на що перетворилась її красуня-донечка  після закінчення середньої школи й каже, що "Школа Справжньої  Пані" - єдина надія, яка у неї залишилася.

Слідкуйте за перевихованням пацанок у Школі справжньої пані щосереди в ефірі 1+1 о 21.15.

Побачити перший епізод, більше фотографій пацанок та інші подробиці проекту ви можете на офіційному сайті проекту pani.1plus1.ua